Trainer CCU

Trainer - Cristina Norocel


Cristina NOROCEL - antreprenor, PR Specialist și Marketing Strategist. 11 ani de experiență în marketing și PR, a activat mai mulți ani că și director de marketing și comunicare în cadrul mai multor companii, membru MORE Networking, Business Women Forum România, Elite Business Women, CONAF, Asociația Națională a Antreprenorilor din România. Cristina are o experienta de 10 ani in marketing si PR.

Citeste mai mult!


 

Trainer CCU

Trainer---Oana-Scarlat


Oana Scarlat - este manager de marketing și vânzări, activând în industria de training de 14 ani. Livrează sesiuni de coaching și dezvoltare care implică autocunoastere, descoperirea resurselor, identificarea blocajelor în îndeplinirea obiectivelor. A absolvit programe de dezvoltare la EXEC-EDU, BLED School of Management (Slovenia). Certificată Hogan Assesment. Coach si trainer Resonanz Kutchera, Austria.

Citeste mai mult!


 

Trainer CCU

Trainer---Andrei-Pop


Andrei Pop - trainer de peste 20 ani cu experiența manageriala internaționala in Supply Chain Management în companii multinaționale din domeniul petrolier. Începând cu anul 2001 Andrei a conceput și livrat cursuri în domeniul Logisticii și al Supply Chain Management, având ca și clienți companii multinaționale din Romania, totalizând un număr de peste 1000 de cursanți.

Citeste mai mult!


 

Trainer CCU

Dana-Russu---Fundatia-CCU - Comunicare Asertiva


Dana Russu - Preocupată de timpuriu de natura umană și de modul în care oamenii parcurg etapele evoluției, Dana și-a demonstrat și exersat abilitățile de a lucra cu oameni, în cei peste 20 ani de experiență în dezvoltarea afacerilor și managementul vănzărilor, din diferite segmente de nișă. Este licențiată in comunicare, formator certificat ANC, Coach de Comunicare și și-a dobândit titlul de MBA, cu o lucrare științifică în domeniul coaching-ului.

Citește mai mult!


Trainer CCU

Alexandru-Margineanu---Agile-Scrum---Fundatia-CCU


Alexandru Mărgineanu. Sunt trainer certificat și am creat/predat cursuri de Business Presentation Skills, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook), MS Project, Project Management, precum și cursuri custom. Certificările mele sunt date de instituții internaționale: Microsoft, Cisco, Project Management Institute (PMI), Internațional Scrum Institute, etc. Ca experiență internațională am predat în limba engleză.

Citeste mai mult!


 

Trainer CCU

Workshop NLP - Comunicarea la nivel de emoții - Fundatia CCU (2)


Cosmin Manole- Master Trainer NLP – IANLP și APRONLPi® (acreditat de Asociația Internațională de NLP și Asociația Profesională de NLP Integrativ®).Îmi aduc aminte prima experiență care m-a ajutat să conștientizez de ce determinarea și perseverența sunt esențiale în procesul permanent al dezvoltării. Și totul a început cu un citat : „Mulți ar fi atins înțelepciunea, dacă nu ar fi crezut că o atinseseră deja” – Seneca

Citește mai mult!


 

Trainer CCU

Adrian Cioroianu - Elemente cheie in Vanzarile B2B


Adrian Cioroianu - este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine - revistă de vânzări.

Citește mai mult!


Trainer CCU

Simona Stanescu - Solutii pentru cheltuielile neautorizate


Simona Stanescu - deține o experiență de 23 de ani în achiziții în sistemul privat în companii multinaționale și locale, leaderi de piață în telecomunicații, financiar-bancar, construcții.Simona a derulat și coordonat proiecte de achiziții în domeniile : vânzări, administrativ, resurse umane, juridic, marketing și comunicare, relații cu clienții, global sourcing, servicii de consultanță (financiară, juridică și economică), logistică.

Citeste mai mult!


 

Trainer CCU

Cristian Nicolae - Fii eroul propriet tale vieti


Cristian Nicolae - este trainer, coach si antreprenor , iar în ultimii 8 ani s-a dedicat dezvoltării a trei afaceri provocatoare:

Cristian Nicolae Inspiration: firma de training, coaching și public speaking.De ce? Pentru că pasiunea lui este să interacționeze cu oamenii. Să afle lucruri noi și să împărtășească istorii adevărate. Să îi ajute pe cei din jur să se dezvolte. Să inspire.

Citește mai mult!


 

Trainer CCU

Corina Neagu - Brandul de Angajator - Fundatia CCU


Corina Neagu - este trainer, cu activitate de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, peste 20 de ani în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație), cu experiență în administrarea personalului, recrutare și selecție, training & dezvoltare, dezvoltare organizațională, compensații și beneficii, relații cu angajații, comunicare internă, brand de angajator, legislație;

Citește mai mult!


Trainer CCU

Antoaneta Banu - Managementul Video Conferintelor- Fundatia CCU


Antoaneta Banu - este trainer acreditat ANC,  este pasionată să creeze și să dezvolte soluții practice în comunicare și self leadership. Antoaneta oferă toată experiența sa în jurnalism tv și în comunicare, organizațiilor și profesioniștilor care înțeleg  rolul strategic pe care îl are comunicarea  în  dezvoltarea afacerii, carierei, oamenilor. Este moderator în diferite evenimente de business, realizând propriile conferințe și seminarii.

Citeste mai mult!


 

Trainer CCU

Andreea-Coca - Experienta Angajatilor


Andreea Coca este consultant Customer & Employee Experience în cadrul Kantar TNS România și are o experiență de peste 10 ani în cercetarea de piață din România, urmărind întotdeauna trendurile emergente care asigură succesul companiilor pe termen lung. În ultimii doi ani a coordonat numeroase proiecte de satisfacție a angajaților și clienților, și a susținut companiile în dezvoltarea strategiilor și indicatorilor de performanță.

Citeste mai mult!


Trainer CCU

Cristina Ursu-Work-life-balance - FundatiaCCU


Cristina Ursu, absolventă a Facultății și Masterului de Psihologie, cu experiență profesională de peste 15 ani (în varii companii internaționale și corporații de renume) și Trainer de peste 10 ani în lucrul cu adulți și copii, specializată pe zona de Public speaking, Storytelling, Dezvoltare personală, Train the Trainers și Orientare în Carieră. Pasionată de dezvoltare și învățare, Cristina s-a certificat GCDF Coach de carieră și este de asemenea Trainer autorizat.

Citește mai mult!


Trainer CCU

blank


Cristina-Dorina Onofrei este pasionată de comunicare relaţională. "Inspir, provoc şi motivez oamenii să-şi îmbunătăţească relaţiile profesionale şi personale printr-o comunicare autentică şi eficientă. De 14 ani ca trainer şi life & team coach facilitez procese transformaţionale atât pentru persoane individuale cât şi pentru echipe prin coaching şi ateliere experienţiale". Unicitatea stilului meu constă în abordarea multidimensională şi holistică, prin folosirea combinată...

Citeste mai mult!


 

Trainer CCU

Vera BUDAN - Stiluri de atasament si relatia de cuplu - Fundatia CCU


Vera Budan este psiholog clinician și psihoterapeut în abordarea Gestalt.  Ofera consiliere individuală cu elemente de psihoterapie în următoarele domenii: depresie, lucrul cu traumele psihologice, crize de vârstă și existențiale, pierderea sensului, relații dependente, despărțiri dureroase, divorțuri, neîncredere în propria persoană, evenimente traumatizante la vârsta matură și în copilărie, etc. Consilierea părinților în vederea problemelor educaționale (copii și adolescenți)...

Citeste mai mult!


Trainer CCU

Elena Ceciu - Puterea Recunostintei -Fundatia CCU


Elena Ceciu este psiholog și food psychology coach. Pentru a oferi workshopuri și alte programe educaționale, a absolvit un curs de formator. În 2015, a lansat pe piață programul de dezvoltare personală „(Re)Împrietenește-te cu mâncarea! Și cu tine însăți”, care poate fi găsit exclusiv pe site-ul psihoshop.ro. Este un instrument eficient de psihonutriție ...

Citește mai mult!


Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!