Mirela Minciu

Trainer Mirela Minciu


...webinarii, coordonez planurile de învățare e-learning, online și offline pentru operatori din industria de profil.

Vasile Nistor – Sales Manager – Life Tour - Agenție de turism

Trainingul organizat de Dekon Business Solutions – PSIHOLOGIA VÂNZĂRILOR ÎN TURISM-  ne-a deschis larg ochii și ne-a învățat să ascultăm și să înțelegem mult mai bine ce este în în mintea consumatorului de servicii turistice.

Trebuie să recunosc că are și un mare minus: crește rată de conversie și după ai nevoie de energie și motivație pentru a putea să răspunzi la numărul mare de cereri”.


Cristian Zaha – General Manager - TUI România, mai 2020

“ Workshopurile online au avut o abordare interdisciplinară, interactivă, cu aplicabilitate concretă în domeniul turismului, care îți oferă o perspectiva relevanță asupra psihologiei consumatorului și totodată, soluțîi strategice de business pentru a veni în întâmpinarea nevoilor conștiente sau latente ale acestora.

Însăși din selecția temelor aprofudate pe parcursul workshopurilor, care răspund cerințelor actuale ale pieței, se pot deduce multiplele valențe ale Mirelei Minciu, care pe lângă faptul că este un trainer și un psiholog abil, are viziunea  și soluțiile practice ale unui om cu o vastă experiență de business la activ ”.


Corina Neagu – Coach & Consultant – Dare, noiembrie 2019

“ Pe Mirela Minciu și Dekon îi cunosc de prin 2011. Mirela e genulde antreprenor orientat către soluțîi și oameni, mereu găsește modalitatea cea mai eficientă că relația să fie win-win, e deschisă și extrem de pozitivă. Resursele Dekon m-au ajutat și mă ajută enorm în cursurile pe care le organizez și în centrele de evaluare ”.

 

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!