Bursa de Merit CCU

Bursa de Merit CCU

Câștigătorii Bursei CCU  Ediția  a V-a

Atunci când pornești într-o competiție este foarte important să crezi în tine, în forțele tale și în valorile care te reprezintă, să nu te lași intimidat de concurență și mai ales să nu renunți,

fiindcă nu vei ști niciodată ce surprize îți poate oferi viața.

Așa au fost ei, 4 studenți încrezători în potențialul lor, care au reușit să ne demonstreze ca sunt pe deplin Competenți, Corecți ți Utili.

Avem plăcerea de a vă face cunoștință cu ei, câștigătorii Bursei CCU-Ediția a V-a: Rudico Ana, Constantin Crăciun, Oana-Elena Talmaciu, Georgiana Gâlcă.
Bun venit în familia CCU pentru următoarele 6 luni!


Condiții de înscriere la Bursa CCU

blank

1.Dacă ești stundent/ă la Management, Marketing sau Antreprenoriat în anul 2, 3, 4 sau studiezi deja  ca masterand (an de studiu 2022-2023), ai rezultate bune la examene și fără restanțe, poți fi unul dintre     acei studenți pe care Fundația CCU îi apreciază și îi motivează prin acordarea unei burse de merit.
2.Dacă media din semestrul anterior a fost de peste 8,50 atunci ai șanse foarte mari să fii eligibil.

Bursa constă în acordarea sumei de 1.000 LEI/lună, timp de 6 luni, cu condiția ca media din semestrul anterior să fie peste 8,50.
Te invităm să citești cu atenție Regulamentul de acordare a Bursei CCU, iar dacă îndeplinești și celelalte condiții de participare, așteptăm cu entuziasm aplicația ta!
Până acum am făcut fericiți alți 9 studenți prin promisiunea de a fi alături de ei, ajutându-i să-și susțină studiile, prin burse pe deplin meritate pentru că ne-au demonstrat că sunt #Compenenți #Corecți și #Utili. Dacă nu ne crezi pe noi, uite ce spun ei: Testimoniale Bursieri CCU

În cazul în care proiectul nostru ți-a stârnit interesul, poți accesa link-urile de mai jos pentru a-ți face o idee despre cum va decurge colaborarea cu Fundația CCU pe parcursul celor 6 luni de acordare a bursei:

Revenim cu detalii în luna mai 2023, când vom da startul Ediției cu numărul 6 a Bursei CCU.

Stai pe aproape! 😉


Câștigătorii Bursei CCU  Ediția  a IV-a

Vă întrebați cine sunt oare Bursierii CCU din Ediția a IV-a?!🎓😃
Ei bine am revenit cu rezultatele după un proces îndelungat de selecții, dar care a meritat. 😉

Așadar vă facem cunoștință cu cele 3 finaliste, viitoare antreprenoare, care ne-au cucerit prima dată prin nivelul lor de pregătire de care au dat dovadă în etapa de selecție, apoi prin deschiderea pe care o au spre dezvoltare personală și profesională, dovedind că sunt CCU. 🤩

📢🥁 Felicitări Mirela Loghin, Irina Munteanu și Rudico Ana! Bine ați venit în familia CCU pentru următoarele 6 luni!!🥳🥳
Ne dorim ca împreună să răspândim valorile Competență, Corectitudine și Utilitate chiar și dincolo de granițe. 🙂

Suntem extrem de încântați că de la o ediție la alta, în cadrul acestui proiect, descoperim tineri preocupați de propria lor evoluție în societate, dornici de o schimbare în bine pe viitor.
PS: Așa sunt bursierele noastre... și fie vorba între noi sunt și foarte frumoase! 😉

blank


Câștigătorii Bursei CCU  Ediția  a III-a

Studioși, frumoși și foarte ambițioși!

Ei sunt cei 4 studenți câștigători ai "Bursei CCU - Ediția a III-a": Valeria Sîrbu, Cristina Șurubaru, Andreea Budulan și Cosmin Alin Boțoroga.

Echipa CCU vă felicită pentru această reușită și apreciază faptul că fiecare dintre voi vă identificați cu valorile Fundației (Compețentă, Corectitudine și Utilitate).

Vă urăm bun venit în familia CCU pentru următoarele 6 luni!

Castigatorii Bursei CCU- Editia III


Câștigătorii Bursei CCU  Ediția  a II-a

Suntem încântați să vă facem cunoștință cu cei patru Câștigători ai Bursei CCU, Ediția a-II-a. 

Mihai Dumitru Ignea, Geanina Prejbeanu , Cosmin Alin Boțoroga, Cristina Șurubaru, sunt studenții care au demonstrat, atât prin rezultatele excepționale la învățătură, cât și prin tenacitatea dovedită pe parcursul procesului de selecție, că merită aprecierea Fundației CCU, prin acordarea Bursei CCU.

Felicitări tuturor, și bine ați venit în familia CCU!

BURSA-CCU-EDITIA-A-DOUA


Câștigătorii Bursei CCU  Ediția I

Am căutat, am selectat și... I-AM GĂSIT!! Ei sunt câștigătorii Bursei CCU!!!  Felicitări Cristina Șurubaru și Cosmin Alin Boțoroga.

Sperăm că ajutorul oferit de către Fundația CCU să vă motiveze să obținenți cele mai bune rezultate în continuare și să deveniți Manageri/Antreprenori de succes!

GRAFICA-BURSA-CCU

 

 

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.