Corina Buhuș

Corina-Buhus-Director-Resurse-Umane-Grupul-Real

Bună, sunt Corina, iar rolul meu este să organizez pentru tine evenimente, seminarii, workshop-uri, creative, interactive, utile și interesantesusținute de traineri profesioniști.

Te invit să-mi spui ce subiecte vrei să abordăm în viitor!

Sunt aici să-ți răspund la întrebări și să iți ofer clarificări atunci când ai nelămuriri în privința trainerilor și a modului de colaborare în cadrul Comunității CCU.

M-ar bucura să te cunosc și te invit în Comunitatea CCU!

Devino membru în Comunitatea CCU!


 

Loredana Gaju

Loredana Gaju - Specialist Comunicare si PR

Specialist Comunicare și PR


Bună, sunt Loredana, iar rolul meu este să iți comunic cât de bine pot, atât prin visual cât și în scris, informația de care tu ai nevoie. De fiecare dată când creionez grafica sau textul, mă gândesc la tine, cititorul nostru.

Sunt aici să-ți răspund la întrebări și să iți ofer clarificări atunci când ai nelămuriri cu privire la activitatea din platformă (înscrieri la evenimente, înscrieri ca membru, detalii cont).

Mă bucur să îți pot fi de folos și te invit în Comunitatea CCU!

Devino membru în Comunitatea CCU!


 

Ionuț Gheorghiță

blank

Specialist Digital Marketing


Bună, sunt Ionuț, iar rolul meu este să mă asigur că platforma funcționează corect și este sigură din punct de vedere tehnic. De asemenea mă asigur ca toate canalele de comunicare online să respecte reglementările GDPR (fară spam, liste de remarketing sau cookie-uri nedorite).

Sunt aici să-ți răspund la întrebări și să iți ofer clarificări atunci când ai nelămuriri cu privire la activitatea din platformă sau promovarea online (site public și privat, automatizări, taxe și costuri, liste de remarketing sau reclame PPC).

M-ar bucura să devii membru al Comunității noastre!

Devino membru în Comunitatea CCU!


 

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!