Sponsorii Fundației CCU

REAL GRUP INVEST SA

Sponsor Real Grup Invest SA

REAL GRUP INVEST S.A. s-a înființat în anul 2003. Din anul 2005 și-a început activitatea în domeniul retrocedărilor, fiind de un real ajutor foștilor proprietari și moștenitorilor acestora pentru obținerea imobilelor confiscate abuziv de regimul comunist. Însumăm competențele a peste 25 specialiști, cu experiență în următoarele domenii de interes: juridic, arhive, istorie urbană, topografic, evaluare proprietăți imobiliare, cadastru. REAL GRUP INVEST S.A. asigură, pe lângă suport de specialitate, și sprijin financiar pentru soluționarea dosarelor de retrocedare.

www.realgrup.ro

TIPOGRAFIA REAL

Sponsor Tipografia REAL

Tipografia REAL, este activă de 20 ani pe piața românească, fiind specializată în tipar publicitar, tipar de carte, formulare personalizate, tipizate financiar-contabile, role pentru case de marcat, mailing și billing. An după an Tipografia REAL s-a situat în primele locuri din topurile de profil. La baza performanțelor Tipografiei REAL se află o echipa dinamică și profesionistă, capabilă să realizeze cu succes orice comandă de produse tipărite. Punem la dispoziţia Dumneavoastră o ofertă largă, în măsură să satisfacă excelent cele mai exigențe cerințe. Mereu în activitatea noastră, am respectat valorile companiei, am urmărit cu perseverență scopurile propuse și am privit cu încredere spre viitor.

www.tipografiareal.ro

ISLAND FOREST SRL

Sponsori Fundatia CCU - Island Forest

Fabrica de cherestea Island Forest SRL, fondată în 1998, are sediul în județul Maramureș, în comună Sarasau. Bușteanul utilizat ca materie prima pentru obținerea produselor, provine din zone limitrofe. Fabrica este dotată cu utilaje moderne care permit prelucrarea lemnului la cele mai ridicate standarde calitative, respectând normele europene de protecție a mediului. Deținem produse la dimensiuni standard, având însă și posibilitatea prelucrării în funcție de cerințele clienților. Comercializam produsele atât en gros cât și cu amănuntul. Asigurăm transportul, contra cost sau gratuit, în funcție de comandă și distanță.

www.islandforest.ro

Real Teco

Sponsor Real Teco - Fundatia CCU

Real TECO este încă din 2002 un partener de încredere pe piață în domeniul închirierii spațiilor de birouri, oferindu-le partenerilor săi soluția ideală în ceea ce privește raportul performanță-cost.

Clădirea Real Teco se întinde pe o suprafață de 1800 mp și este structurată pe două nivele, punând la dispoziția clienților, spații de birouri recent renovate cu toate dotările necesare ce garantează o excelență funcționare indiferent de domeniul de activitate al acestora. Amplasată pe str. Progresului nr. 134 – 138, sector 5, Zona Vulcan Center, la 5 minute de centru, locația oferă acces rapid la mijloace de transport în comun, fiind un punct de legătură către principalele zone ale Bucureștiului.

www.realteco.ro