Sponsorii Fundației CCU

REAL GRUP INVEST SA

REAL GRUP INVEST S.A. s-a înființat în anul 2003. Din anul 2005 și-a început activitatea în domeniul retrocedărilor, fiind de un real ajutor foștilor proprietari și moștenitorilor acestora pentru obținerea imobilelor confiscate abuziv de regimul comunist.

Însumăm competențele a peste 25 specialiști, cu experiență în următoarele domenii de interes: juridic, arhive, istorie urbană, topografic, evaluare proprietăți imobiliare, cadastru. REAL GRUP INVEST S.A. asigură, pe lângă suport de specialitate, și sprijin financiar pentru soluționarea dosarelor de retrocedare.

www.realgrup.ro

HIDROELECTRICA

blank

Hidroelectrica este lider în producția de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național.
Misiune: Să creăm valoare prin producerea și comercializarea energiei electrice, într-o manieră responsabilă față de comunitate și mediu, în condiții de calitate și performanță.
Viziune: Consolidarea poziției de lider în producerea de energie electrică și furnizarea serviciilor tehnologice de sistem, respectând principiile dezvoltării durabile.
Valori: Performanță, integritate, responsabilitate socială, creativitate, spirit de echipă.

www.hidroelectrica.ro

Birou Notarial Certified

blank

Biroul Notarial Certified - Prin competenţele oferite de lege, notarul public îndeplineşte o funcţie socială de mare importanţă, fiind aproape de cetăţeni în toate momentele importate ale vieţii, de la logodnă şi căsătorie la cumpărarea primei proprietăţi, în activitatea antreprenorială şi în domeniul societăţilor comerciale, la desfacerea căsătoriei şi împărţirea patrimoniului, până la dispoziţiile de ultimă voinţă şi în materia moştenirilor.
Notarul public este învestit să îndeplinească un serviciu de interes public. Actul îndeplinit de notarul public, purtând sigiliul şi semnătura acestuia, este de autoritate publică şi are forţa probantă şi, după caz, forţa executorie prevăzute de lege.

www.bnpcertified.ro

Real Teco

Sponsor Real Teco - Fundatia CCU

Real TECO este încă din 2002 un partener de încredere pe piață în domeniul închirierii spațiilor de birouri, oferindu-le partenerilor săi soluția ideală în ceea ce privește raportul performanță-cost.

Clădirea Real Teco se întinde pe o suprafață de 1800 mp și este structurată pe două nivele, punând la dispoziția clienților, spații de birouri recent renovate cu toate dotările necesare ce garantează o excelență funcționare indiferent de domeniul de activitate al acestora.

Amplasată pe str. Progresului nr. 134 – 138, sector 5, Zona Vulcan Center, la 5 minute de centru, locația oferă acces rapid la mijloace de transport în comun, fiind un punct de legătură către principalele zone ale Bucureștiului.

www.realteco.ro

MultiSoft

blank

MULTISOFT este o companie care inca de la infiintare (anul 1991), s-a axat pe oferirea unor solutii informatice integrate, care asigura, pe langa modulele de management hotelier, vanzari restaurant, gestiune restaurant, si restul de module necesare pentru bunul mers al unei afaceri de succes: financiar-contabilitate, gestiune materiale si obiecte de inventar, mijloace fixe, salarizare.
Avand o conceptie romaneasca si mulandu-se perfect pe legislatia in vigoare, adaptate nevoilor antreprenorilor romani in ceea ce priveste domeniul economic si legislativ, produsele de soft ale firmei noastre se impun pe piata autohtona prin eficienta si calitate.
VALORILE companiei noastre sunt: seriozitate, responsabilitate, promptitudinea cu care raspundem nevoilor clientilor nostri, atentia fata de client, flexibilitatea fata de cerintele clientilor nostri precum si amabilitate.
SCOPUL companiei noastre este de a deveni lider pe piata programelor informatice, oferind cele mai performante solutii integrate, atat de necesare unei afaceri de succes.

Brial Nav Construct SRL

blank

Brial Nav Construct SRL are sediul central în Mangalia, România și a deschis recent site-uri de producție suplimentare în Saint- Nazaire, Lorient, Parthenay si Dieppe, Franța.În acest moment, avem o forță de muncă diversă de aproximativ 150 de angajați, monitorizați îndeaproape de supervizori și echipe de conducere, oameni cu experiență vastă, precum și o bună înțelegere a companiei. Valorile de bază ale companiei noastre conduc la succesul afacerii noastre și asigură performanța remarcabilă și viitorul promițător. Prin intermediul companiei noastre puteți accesa și reține capitalul uman necesar la timp și în limita bugetului. Cerințele și provocările într-o continua creștere si schimbare ale industriei maritime fac ca investițiile în oamenii noștri și extinderea bazei noastre de talente să o prioritate. De-a lungul timpului am reușit să stabilim colaborări pe termen lung, consolidând reputația noastră de a fi un partener de încredere pentru a oferi servicii de calitate superioară și asistență de primă clasă.