Sponsorii Fundației CCU

REAL GRUP INVEST SA

REAL GRUP INVEST S.A. s-a înființat în anul 2003. Din anul 2005 și-a început activitatea în domeniul retrocedărilor, fiind de un real ajutor foștilor proprietari și moștenitorilor acestora pentru obținerea imobilelor confiscate abuziv de regimul comunist. Însumăm competențele a peste 25 specialiști, cu experiență în următoarele domenii de interes: juridic, arhive, istorie urbană, topografic, evaluare proprietăți imobiliare, cadastru. REAL GRUP INVEST S.A. asigură, pe lângă suport de specialitate, și sprijin financiar pentru soluționarea dosarelor de retrocedare.

www.realgrup.ro

TIPOGRAFIA REAL

Sponsor Tipografia REAL

Tipografia REAL, este activă de 20 ani pe piața românească, fiind specializată în tipar publicitar, tipar de carte, formulare personalizate, tipizate financiar-contabile, role pentru case de marcat, mailing și billing. An după an Tipografia REAL s-a situat în primele locuri din topurile de profil. La baza performanțelor Tipografiei REAL se află o echipa dinamică și profesionistă, capabilă să realizeze cu succes orice comandă de produse tipărite. Punem la dispoziţia Dumneavoastră o ofertă largă, în măsură să satisfacă excelent cele mai exigențe cerințe. Mereu în activitatea noastră, am respectat valorile companiei, am urmărit cu perseverență scopurile propuse și am privit cu încredere spre viitor.

www.tipografiareal.ro

Birou Notarial Certified

blank

Biroul Notarial Certified - Prin competenţele oferite de lege, notarul public îndeplineşte o funcţie socială de mare importanţă, fiind aproape de cetăţeni în toate momentele importate ale vieţii, de la logodnă şi căsătorie la cumpărarea primei proprietăţi, în activitatea antreprenorială şi în domeniul societăţilor comerciale, la desfacerea căsătoriei şi împărţirea patrimoniului, până la dispoziţiile de ultimă voinţă şi în materia moştenirilor.
Notarul public este învestit să îndeplinească un serviciu de interes public. Actul îndeplinit de notarul public, purtând sigiliul şi semnătura acestuia, este de autoritate publică şi are forţa probantă şi, după caz, forţa executorie prevăzute de lege.

www.bnpcertified.ro

Real Teco

Sponsor Real Teco - Fundatia CCU

Real TECO este încă din 2002 un partener de încredere pe piață în domeniul închirierii spațiilor de birouri, oferindu-le partenerilor săi soluția ideală în ceea ce privește raportul performanță-cost.

Clădirea Real Teco se întinde pe o suprafață de 1800 mp și este structurată pe două nivele, punând la dispoziția clienților, spații de birouri recent renovate cu toate dotările necesare ce garantează o excelență funcționare indiferent de domeniul de activitate al acestora. Amplasată pe str. Progresului nr. 134 – 138, sector 5, Zona Vulcan Center, la 5 minute de centru, locația oferă acces rapid la mijloace de transport în comun, fiind un punct de legătură către principalele zone ale Bucureștiului.

www.realteco.ro

Brial Nav Construct SRL

blank

Brial Nav Construct SRL activează de peste 5 ani în industria maritima și s-a implicat în afaceri precum Construcții de Nave, Reparații de Nave, Întreținere și Conversiuni ale tuturor tipurilor de nave și structurilor maritime corespunzătoare acestora. Printre clienții  Companiei Brial Nav Construct SRL se numără: Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., Ltd (DSME), VARD, în prezent  afiliați  Grupului FINCANTIERI and STX France. Brial Nav Construct SRL are sediul în Mangalia, iar de curând a deschis în România alte două linii de producție suplimentare la Tulcea și la Mangalia.

www.brialnavconstruct.com

Paflora SRL

 

blank

 

Paflora investește din 1992 în  serviciile și produsele oferite clientilor săi: Dezinsecție, Deratizare, Dezinfecție, Tratament Termic, Tratamente Fitosanitare, Aparate împotriva dăunătorilor, Curățenie Profesională, Întreținere Aer Condiționat, Verificare PRAM, Stingătoare, Hidranți, Bilă Extingtoare, Termoprotecție, Ignifugare. Serviciile de dezinsecție sunt efectuate în condiții de siguranță, cu echipamente și substanțe de cea mai bună calitate și performanță. Aceste servicii pot fi efectuate în :  locuințe, sedii de firmă, birouri, ateliere, depozite, în orice spațiu închis sau deschis, indiferent de activitatea desfășurată . Respectăm în totalitate normele impuse de Uniunea Europeană. Dispunem de toate autorizațiile și certificările necesare, precum și de personal calificat.

www.paflora.ro

TUNIC PROD SRL

blank

Tunic Prod SRL este o Companie românească cu capital privat,  înființată în anul 1993, ce are ca profil de  activitate  importul și distribuția de reactivi, consumabile ,aparatură și mobilier  pentru laboratoare medicale , precum și servicii de instalare, instruire, mentenanță și service pentru aparatură medicală. Astăzi,  dispunem de o infrastructură proprie modernă cu birouri și spații de depozitare generoase, o flota auto diversificată, personal instruit și calificat pentru  tipul nostru de activitate. Portofoliul TUNIC include o gamă variată și largă de produse  ce asigură necesarul din domeniul anatomiei patologice, biologiei moleculare, laboratorului clinic, morga-prosectura și unități transfuzii sangvine, atat pentru clienții privați cât și de stat, acoperind într-o proporție majoritară cerintele pieței din România.

www.tunic.ro

Termene.ro

blank

„Platforma Termene.ro permite firmelor accesul rapid și facil la toate datele oficiale – financiare, fiscale și juridice – ale firmelor din România. Avem peste 1,8 milioane de verificări în platformă pe an și peste 110.000 de utilizatori. Oferim servicii de suport strategic și operațional (implementare) pentru: credit risk, KYC/AML, Analiză financiară, Due Dilligence, Compliance and Third party check, Market Analysis, Legal & GDPR, Managementul dosarelor din instanță.

Produsele Termene.ro:

  • Verificări firme (național și internațional)
  • Bizzilla (Romanian Business Data)
  • Redbill: colectare creanțe
  • Integrare API
  • Dezvoltare IT personalizate

Serviciile Termene.ro sunt susținute de departamentul de business intelligence, care are cea mai mare echipă IT din domeniul nostru, dedicată inovării și optimizării platformei.
Peste 90% dintre clienții care au apelat la noi ne-au rămas alături și ne recomandă.”

www.termene.ro

Unity Solutions

blank

Unity Solutions, cu sediul în București, este unul dintre inovatorii cloud din peisajul IT românesc și un furnizor de servicii cloud de calitate pentru fiecare afacere. Compania oferă soluții cloud inovatoare pentru a vă transforma afacerile și pentru a vă rămâne în fața unei piețe în schimbare. Unity Solutions oferă soluții și produse pentru diferite industrii, ar fi financiar – bancar, telecom, integratori de sisteme IT, consultanță IT, Healthcare, Retail, FMCG, Telecomunicații, Asigurări, Instituții publice.
Facem asta de mai bine de 30 de ani cu întreprinderi cu peste 1000 de angajați. Echipa noastră deține certificate relevante în mediul de afaceri și industria IT: Doctorat, OGC Prince2, OGC ITIL, Microsoft MCSE, MCITP, ISACA CISA.

www.unity-solutions.ro

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!