Sustine-Fundatia-CCU---Doneaza-si-Tu

Donează!
Proiectele noastre au nevoie și de susținerea TA! 

Îți mulțumim pentru interesul acordat Fundației Competenți, Corecți și Utili și proiectelor derulate de noi.

În perioada ian. 2019 - oct. 2020, am desfășurat 70 de Evenimente cu public (43 de seminarii în sală și 27 de webinarii on-line), la care au participat 4,276 de persoane.

Temele alese au variat de la cele de dezvoltare personală, la cele de finanțe, Scrum, Excel, HR, marketing.

Webinariile și seminariile noastre au fost GRATUITE, toate cheltuielile aferente bunei lor desfășurări fiind suportate de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.


Începând cu octombrie 2020, fondatorul Cristian Varban, a implementat “Bursa de merit CCU”, acordată studenților de la facultățile de management care au avut rezultate foarte bune la învățătură.

În curând vom lansa proiectul Generatori de PlusValoare.


Pentru ca toate aceste proiecte să prindă viață, Fundația CCU, a beneficiat de ajutorul financiar al sponsorilor noștri, atât persoane juridice cât și persoane fizice, ce pot fi văzuți în secțiunea “sponsori” din site-ul nostru.

Educația este “darul” de valoare pe care-l putem lasă generațiilor viitoare, menit să schimbe în bine evoluția societății. Este crezul care ne motivează pe noi, în calitate de organizatori, dar și în calitate de adepți ai schimbării prin dezvoltare continuă.

Dacă vrei să împuternicești Fundația CCU să construiască, în numele tău și pentru tine, un viitor mai bun, o poți face donând online prin formularul alăturat.


Cum mai poți susține Fundația Competenți, Corecți și Utili?

Persoane Fizice:

 • Poți direcționa până la 3,5% din impozitul pe venit, completând  de pe site-ul Anaf formularul 230 de la ANAF.
  Procentul menționat nu reprezintă o donație sau sponsorizare privată. Dacă acest impozit nu este direcționat, banii rămân statului.
 • Datele noastre de identificare sunt:

Fundația Competenți, Corecți și Utili - CCU
Cod fiscal: 38637540
Cont bancar (IBAN): RO80RNCB0082157195430001
Banca: BCR

 • Formularul poate fi descărcat accesând linkul: Descarcă Formularul 230-Impozit pe Venit, iar după completarea și semnarea lui, te rugăm să-l trimiți scanat la adresa ajut@fundatiaccu.ro, iar originalul prin Poștă/Curier la adresa: Str. Progresului, Nr.134-138, Sector 5, București, Fundația Competenți, Corecți și Utili.
 • Poți da share, like, tag și comenta postările noastre, pentru a-ți manifesta simpatia și susținerea pentru Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Persoane Juridice:

 • Firmele pot face deductibile de pana la 20% din impozitul datorat statului din categoriile:
 • Impozit pe profit;
 • Impozit pe venitul microintreprinderilor, PFA-urilor și asimilate dar nu mai mult de valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri;

 • Sponsorizarea se face completând contractul din urmatorul link: Descarcă Contract Sponsorizare.
 • Sponsorul imprimă contractul, îl semnează și îl trimite pe adresa noastră de e-mail ajut@fundatiaccu.ro. De asemenea îl arhivează pentru contabilitatea proprie.
 • Dacă un sponsor vrea sa încheiem un contract particular, ni-l poate trimite pe E-mail pentru analiză și semnare (de dorit tot prin E-mail);
 • Dacă un sponsor vrea neaparat să încheiem contractul în original, î-l putem trimite în original prin poștă, și el poate să ni-l trimită inapoi scanat;
 • Sponsorul face plata sumei la care s-a angajat prin contractul de sponsorizare transmis;

Dacă ai întrebări, ne poți scrie pe adresa de e-mail: ajut@fundatiaccu.ro sau contacta la telefon: 0748.116.116.


Donează Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
În cazul opțiunii de donație "Online prin card bancar" veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

Donațiile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Important de știut! - Pentru donațiile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

Prin selectarea donației recurente (donație lunară prin debitare automată), vă oferiți acordul expres pentru activirea acestui serviciu.

Prin selectarea sumei fixe, sumei personalizate sau a plății recurente donate către Fundația Competenți, Corecți și Utili, vă asigurăm că sumele încasate vor fi folosite conform legislației în vigoare și a statutului  Fundației CCU.

Îți mulțumim pentru implicare!


 

Susține Fundația CCU!

 

Euplatesc - Fundatia CCU

Donează Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Termeni și condiții

 

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!