Despre Fundația CCU

blank

Povestea Fundației CCU începe în anul 2017, din dorința Fondatorului Cristian Varban de a promova valorile Competență, Corectitudine și Utilitate, valori ce ne-au dat și numele: "Fundația Compentenți, Corecți și Utili".

Fundația CCU este o organizație non-guvernamentală, a cărei activitate este susținută financiar de firmele din grupul REAL, precum și de alți sponsori și donatori – persoane care cred în evoluția societății prin dezvoltare continuă.

Educația și formarea stau la baza bunăstării societății și noi venim în ajutorul acesteia prin seminariile gratuite pe care le organizăm săptămânal, precum și prin cursuri de perfecționare mai complexe, la prețuri accesibile celor care doresc să devină mai buni în plan profesional sau personal.

PROIECTE CCU:

Evenimentele gratuite sunt “temelia” Fundației CCU, în privința cărora am reușit să atragem aprecierea miilor de participanți, dornici să mai pună o “cărămidă” la consolidarea dezvoltării lor personale.

Le mulțumim participanților pentru că au confirmat valoarea proiectele noastre și că ceea ce facem este de un real interes pentru ceilalți.

De asemenea ne propunem ca prin grupul privat de Facebook cât și prin conținutul educativ oferit de trainerii parteneri ai Fundației CCU, să formăm o comunitate de “oameni frumoși”, o comunitate care colaborează atât în aspecte profesionale, cât personale.

Fundația CCU a organizat  până în acest moment 97 de seminarii gratuite, susținute de 86 traineri, din domenii precum HR, financiar, comunicare, GDPR, marketing, fiscal, dezvoltare personală, educația copiilor, excel, contabilitate, psihologie etc.

Au participat un număr total de aproximativ 6.000 de persoane care împărtășesc valorile noastre.

Al doilea proiect pe care îl derulează Fundația CCU din anul 2020 pana în prezent este BURSA CCU – un gest de apreciere și încurajare a rezultatelor excelente ale studenților din facultățile de Management.

Patru studenți meritorii (din cele două Ediții ale Bursei CCU) au primit sprijin financiar din partea Fundației CCU, pentru a-și continua studiile mai motivați și mai determinați.

Credem în viitorii manageri / antreprenori, acum tineri studenți Competenți, Corecți și Utili, a căror pricepere va contribui la evoluție, progres și inovație. De aceea ne-am dorit să-i ajutăm pe aceia care, cu puțin sprijin (financiar), pot oferi mult (profesional) – “copiii de azi sunt viitorul de mâine”.

Al treilea proiect, inițiat tot în anul 2020 de Fondatorul CCU Cristian Varban, este Gala Generatorilor de Plus Valoare, cu obiectivul de a aprecia 1000 de manageri / antreprenori de succes din toate domeniile de activitate, din toată țară - care s-au remarcat prin rezultate excelente în anul 2019.

Generatorii de plus valoare sunt un exemplu real de competență și utilitate, de profesionalism și determinare în obținerea celor mai bune rezultate, astfel încât să susțină, prin munca lor, bazele unei societăți prospere. Fundația CCU le recunoaște meritele și îi include cu mândrie în categoria celor Competenți, Corecți și Utili.

Următorul pas, în călătoria spre atingerea obiectivului principal - de a susține dezvoltarea societății prin aplicarea valorilor Competență, Corectitudine și Utilitate – este coagularea Comunității CCU.

Proiectul Comunitatea CCU, își propune să atragă instituții, firme și oameni care împărtășesc valorile noastre și împreună să formăm un pilon de educare și dezvoltare al societății românești.

În cadrul comunității vom dezbate subiecte din arii diverse, membrii comunității vor comunica/colabora între ei și vom dezvoltă proiecte cu și între mai multe instituții, firme și persoane, având la bază cele trei valori Competență, Corectitudine și Utilitate.

VIZIUNE 2021

Fundația Competenți, Corecți și Utili are ca program de activitate pentru anul 2021:

1. Desfășurarea a peste 50 de Evenimente gratuite de dezvoltare personală și/sau profesională la care să participe circa 4.000 persoane;
  2. Ediția a 2-a a Galei Generatorilor de PlusValoare, prin care să fie evidențiați și premiați (în funcție de fondurile obținute) directorii generali / administratorii a cel puțin 1.000 companii românești ce se remarcă prin Competență, Corectitudine și Utilitate;
  3. Oferirea de burse la cel puțin 8 studenți;
  4. Formarea Comunității CCU;
  5. Alte activități conforme statutului Fundației CCU (în funcție de fondurile obținute);

Dacă vrei să primești direct în inbox evenimentele organizate de noi, nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru. O poți face chiar aici!

Îți mulțumim și te așteptăm în Comunitatea CCU!

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale: