Claudia Himeno


În această direcție, în anul 2001 am înființat Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer care înseamnă “Răsăritul ființei tale” și am adus în România numeroase metode și tehnici pe care le folosesc în lucrul cu oamenii. De-a lungul anilor am organizat numeroase cursuri, workshopuri și ateliere de dezvoltare personală care au avut că scop regăsirea echilibrului interior pentru a manifestă un echilibru și în viață de zi cu zi și în relațiile cu cei din jur. Învățarea ascultării de sine a îmbunătățit considerabil calitatea relațiilor în familie, cu copiii, în relația de cuplu, la job sau cu prietenii în viețile participanților.

Am un interes special pentru cum să realizez anumite lucruri în viață: cum să scot nervii, cum să vindec o relație, cum să aduc mai multă armonie, prosperitate și bucurie în viață mea și această abordare m-a ajutat să găsesc multe soluții în mod natual. Pentru a învață acest “cum pot să…” și pentru a putea să îndrum și alte persoane, am participat și particip la numeroase cursuri, ateliere, workshopuri, seminarii, formări, etc și, în continuare, interesul meu pentru a mă dezvoltă în această direcție este viu și profund.

De aceea, tehnicile pe care le propun sunt aplicabile imediat, iar rezultatul se vede într-o stare interioară mai bună, în relații mai armonioase și o viață mai echilibrată și liniștită”. Claudia Jimeno


blank

 

"Vă mulțumesc pentru o experiență deosebită!! "

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.