Oana Scarlat

Trainer Oana-Scarlat - Fundatia CCU - Inteligenta Emotionala


Oana Scarlat - este manager de marketing și vânzări, activând în industria de training de 14 ani.

Livrează sesiuni de coaching și dezvoltare care implică autocunoastere, descoperirea resurselor, identificarea blocajelor în îndeplinirea obiectivelor.

A absolvit programe de dezvoltare la EXEC-EDU, BLED School of Management (Slovenia). Certificată Hogan Assesment. Coach si trainer Resonanz Kutchera, Austria.

  • În prezent, se implică în programe de coaching şi dezvoltare care au la bază autocunoaşterea şi descoperirea resurselor personale, dar şi a blocajelor care împiedică un individ să ajungă la obiectivul vizat.
  • Este coach şi trainer (în formare) – metoda NLP Resonanz Kutchera, Austria.
  • A susţinut prezentări la conferinţe de profil şi cursuri de marketing şi customer service pentru companii din sectorul IT &C.
  • A absolvit Facultatea de Litere, un masterat în Marketing şi Comunicare în afaceri la ASE Bucureşti şi cursul de Manager programe la BLED School of Management, Slovenia.
  • Este absolventă a programului de Excelență în management EXEC-EDU, dar şi a altor cursuri de tehnici de prezentare, marketing şi vânzări, leadership, customer service.
  • A urmat diverse programe de dezvoltare personală.

blank

 

“ O organizație frumoasă, condusă de oameni frumoși, profesioniști și pasionați de dezvoltare, care creează impact în comunitate.”

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!