Călin Iepure


CEO bizz.club România

Antreprenor, Trainer, Speaker, Facilitator & Autor

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian OnețiuBusiness Mentors.

Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi:

  • Captivează-ți elevii în ONLINE mai ceva ca în clasă!;
  • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS ;
  • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară;
  • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată cu Gigi Nacev;
  • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public cu Andy Szekely;
  • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training.

Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

 

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!