Ionuț R. Munteanu


Ionuț R. Munteanu: „Sunt licențiat în psihologie și sociologie, cu o vasta experiență în marketing atât din perspectiva agenției, cât și a clientului, am ajutat peste 500 companii să-și crească cifra de afaceri.

Am antrenat și călăuzit peste 50 de profesioniști de marketing, pe care i-am îndrumat în cariera lor în digital marketing. Prin mentorate, coaching, pe podium ca vorbitor, sau ca urmare a programelor de dezvoltare individuală, am ajuns la inimile și mințile a mii de profesioniști, oamenii din toate colțurile lumii și i-am ajutat să crească atât în viață profesională, cât și în cea persoanală.

Ca partener fondator al WebDigital, prima agenție specializată de marketing PPC din Romania, înființată în 2009, am ajutat să crească peste 500 companii online. În calitate de co-fondator al comunității „Lumea SEO PPC” din București, înființată în 2010, am facilitat aproprierea dintre specialiștii în Digital Marketing și proprietarii de afaceri.

De aproape 10 ani am activat ca trainer și speaker în cadrul multor evenimente din domeniile Digital Marketing și tehnologie, din Europa Centrală și de Est. Instructor TOT certificat din 2015 și absolvent post-universitat de public speaking la SNSPA din 2017.” Ionuț R. Munteanu

  • Membru al BluAlliance din 2017;
  • Membru John Maxwell Team Romania;

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!