Adriana Radu


       ...care implementează diverse schimbări iar Adriana intervine în revizuirea proceselor aduse de schimbare.
  • Adriana pune la dispoziția clienților cincisprezece ani de experiență în conducerea echipelor de resurse umane a mai multor companii multinaționale. În ultimii șase ani ea a făcut tranziția către antreprenoriat și este dedicată dezvoltării leaderilor în special în această perioadă disruptivă. O puteți urmări pe blogul său adrianaradu.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/adrianaraducoach.
  • A urmat școala de coaching Noble Manhattan și are la activ peste 1000 de ore de coaching. De asemenea este inițiatoarea proiectului }Trăiește viața pe care ți-o dorești~ în cadrul căruia a creat și prezentat traininguri de dezvoltare personală.
  • A predat timp de doi ani la ASE, la catedra de resurse umane a Facultății de Administrație și Management Public. Este implicată ca membru fondator și coach voluntar în Asociația pentru Valori în Educație, organizație non-profit a oamenilor de afaceri din România, care își propune să aducă sistemul de învățământ din România printre primele zece din Europa până în 2033.
  • Adriana crede în abordarea tip leadership este cea care generează valoare pentru manager și echipă. Experiența i-a arătat că leadershipul nu este legat de un titlu ci  este demonstrat de felul în care oamenii îl urmează  pe cel care îi conduce. Valoarea unui leader este dată la final de oamenii pe care a reușit să-i formeze și să le ofere oportunitatea de a evolua profesional și personal. Competențele de leadership pot fi dobândite și presupun în primul rând o abordare ce include conștientizarea momentului, evitarea etichetării și judecării în favoarea curiozității, autenticitatea în relația cu ceilalți, dorința de a reuși prin ceilalți.

blank
"Cu ajutorul Fundației CCU am susținut webinarul 3 competențe esențiale pentru un leader. Corina, Ionuț, Loredana și dl Varban au făcut totul pentru ca evenimentul să fie bine promovat iar tehnic a fost impecabil! Mulțumesc tuturor pentru sprijin și voi reveni cu alte subiecte."

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.