Daniela Irimia

Daniela-Irimia

Daniela Irimia este trainer, consultant și autor de cărți de dezvoltare personală și profesională. Are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting. În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro.

Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru antreprenori, freelanceri și lideri.

A scris cărțile Femeia Independenta și Eliberează-te de stres, cărți pe care le găsiți aici.

blank

“Colaborarea cu CCU a fost impecabila!

Pentru o fundatie non-profit am avut parte de organizare de top! Webinarul pe care l-am sustinut pentru comunitatea din jurul fundatiei a fost extrem de bine primit si apreciat de participanti. Recomand cu incredere si mi-as dori sa fim cat mai multi in aceasta tara Competenti, corecti si utili blank.