Daniel Tănase


Daniel Tănase: „Este autor a două cărți de educație financiară Salvează-ți Banii (2015), o carte manual de educație financiară și State of the Wallet BOOK (2017), care tratează detaliat dezvoltarea mentalității și controlul emoțiilor în relația cu banii din viața noastră.

Este o prezență constantă pe scenă, fiind speaker sau trainer la o multitudine de evenimente offline/online. În anul 2018 a urcat și pe scena TEDx Calea Domnească, cu un discurs inspirațional și emoționant.

În ultimii a lucrat la dezvoltarea mai multor afaceri din rol de partener sau colaborator, în companii de social media marketing, educație, financiară sau din horeca. Rolurile sale au fost diverse, de la business development, sales, marketing, growth până la atragerea de investitori sau consultant.

În prezent, Daniel continuă activitatea primară de consultanță de afaceri și financiară pentru IMM-uri, însă și-a exercitat și pasiunea pentru fotografie pornind recent o companie axată pe producția de conținut media (foto, video) adresată IMM-urilor care se mută în online sau își doresc o imagine mult mai bună în online, dar nu au bugete mari alocate în acest sens.

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!