Alexandru Bocunescu

Alexandru-Bocunescu

Alexandru Bocunescu este fondatorul Face Keys România și creator al metodei Face Keys® de corelare a personalității cu trăsăturile faciale

• Analist comportamental certificat ZIVAC®;
  • Membru al echipei de cercetare a stărilor alterate de conştienţă în cadrul Asociaţiei Europene de Hipnoză;
  • Trainer în cadrul Human Institute Behavior Center;
  • Economist cu experiență în transport maritim, vânzări și resurse umane;
  • Consultant pentru orientarea în carieră;
  • Consilier pentru dezvoltarea personală;
  • Formator, speaker şi conferenţiar.

“Povestea mea cu citirea feţei începe cu un cadou primit în 2013, de Paşte, de la sora mea. Nu mi-a oferit multe detalii. A spus doar că este o sesiune privată de citirea feţei prin Skype, cu un domn din Anglia. Am amânat momentul, deoarece la acea vreme nu ştiam nimic despre face reading. În mintea mea era echivalent cu ghicitul în cafea sau datul în bobi. Până la urmă, a avut loc întâlnirea online şi, după câteva secunde de prezentări şi saluturi, am început să vorbim despre mine. Nu au trecut multe minute şi discuţia a devenit foarte interesantă, cel puţin pentru mine. De partea cealaltă a monitorului era un om pe care-l vedeam pentru prima oară, dar care vorbea despre personalitatea mea ca şi cum am fi fost prieteni de o veşnicie. Iniţial, am crezut că sora mea îi oferise informaţii despre mine, pentru că altfel nu îmi puteam explica siguranţa cu care vorbea despre evenimente din trecutul meu şi despre anumite trăsături de personalitate despre care credeam că sunt foarte bine ascunse. Am decis să-l verific şi să-l întreb lucruri pe care nici prietenii cei mai apropiaţi nu le ştiau şi am fost uimit când, cu aceeaşi siguranţă, acest străin ştia despre ce este vorba. Dorinţa de a învăţa ce face el a venit aproape instantaneu. L-am întrebat cum face şi atunci am auzit pentru prima oară de tehnica arabă de citirea feţei. Modalitatea de a învăţa atunci a fost fie de a merge în Anglia, fie de a-l aduce pe el în România. Nu aveam experienţă în organizarea de evenimente şi cursuri, dar decizia a fost de a aduce această tehnică de citirea feţei, în premieră, şi în România. În doar o lună sau două, am strâns o grupă de cursanţi din care făceau parte mama şi câţiva prieteni. Impactul a fost bun şi, în toamna anului 2013, a urmat al doilea curs din România, apoi din ce în ce mai multe, până când, în 2015, am deschis în Bucureşti prima şcoală de fizionomie arabă. În cadrul ei am învăţat alături de profesorul din Anglia, dar şi de la profesorul arab al profesorului meu. Am descoperit pe parcurs că există mai multe tehnici de citirea feţei şi am fost repede captivat şi de aceste metode. Am început să studiez, să fac legături, până când am ajuns să îmi dedic în întregime timpul studierii lor, dar şi împărtăşirii cunoştinţelor acumulate cu alţii. Şi asta fac azi, îi învăţ pe oameni să facă primii paşi în Face Reading.”

blank

"Activitatea Fundatiei CCU merita toate laudele! Recomand cu incredere evenimentele lor!".