Webinar -Work-Life-balance-Fundatia CCU

Work-life balance și puterea lui NU

Nu putem gestiona timpul. Și cu toate acestea el este cea mai de preț resursă. Acest webinar vine în ajutorul celor care își doresc să pună limite sănătoase, să spună NU atunci când este cazul pentru a avea un work-life balance dorit.

Vă așteptăm pe data de 16 septembrie 2020, de la ora 18:00 la webinarul GRATUIT : „Work-life balance și puterea lui NU”, unde împreună cu doamna Cristina Ursu, vom afla cum să avem un echilibru între muncă și viața personală, dar mai ales puterea lui Nu.

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download

Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv marți, 15.09.2020, ora 15:00.

CUI I SE ADRESEAZĂ WEBINARUL?

Tuturor persoanelor ce își doresc o mai bună organizare a activităților, o conștientizare asupra timpului personal și celor care vor să poată spune NU când e nevoie și să pună limite sănătoase.

CUI NU I SE ADRESEAZĂ ACEST WEBINAR?

Celor ce deja știu cum să-și canalizeze corect resursele și implicarea.

DESCRIERE DETALIATA A TEMEI

Timpul este acea resursă pe care nu o putem controla. Pentru că el se scurge într-o singură direcție. Însă ce este în controlul nostru sunt cât alegem să investim în activități, comportamente, acțiuni care fac ca timpul să fie perceput ca valoros.

Pentru un work-life balance corect, este nevoie ca atenția să fie acordată în (pe cât posibil) egală măsură celor 4 piloni principali ai vieții noastre: muncă, iubire, sănătate, hobby-uri. Celelalte activități, propuneri, contexte, în funcție de prioritate și importanță, merită un refuz.

Așadar, în cadrul acestui webinar vom identifica și conștientiza activitățile principale ce ne ocupă mai mult timp decât ne-am dori, vom înțelege DE CE-ul din spatele alegerilor noastre și vom învăța să setăm limitele necesare pentru un work-life balance sănătos.

CU CE PLEACĂ ACASĂ CURSANȚII?

Cu satisfacția lucrului bine făcut. Cu o conștientizare clară a propriilor resurse.

Și cu instrumente utile de lucru (tabloul de bord, matricea de prioritizare a sarcinilor etc).

DETALII TRAINER

Cristina Ursu, absolventă a Facultății și Masterului de Psihologie, cu experiență profesională de peste 15 ani (în varii companii internaționale și corporații de renume) și Trainer de peste 10 ani în lucrul cu adulți și copii, specializată pe zona de Public speaking, Storytelling, Dezvoltare personală, Train the Trainers și Orientare în Carieră.

Pasionată de dezvoltare și învățare, Cristina s-a certificat GCDF Coach de carieră și este de asemenea Trainer autorizat.

Pentru zona de Leadership o recomandă experienta de peste 7 ani în zona de management atât pentru echipe angajate cât și pentru echipe de voluntari. A coordonat echipe în arii precum servicii clienți, IT, recrutare , cât și în zona de training, ocupându-se în mod activ de formarea și pregătirea tuturor trainerilor noi din echipă.

În prezent este în formare în Terapie Cognitiv-Comportamentală și în timpul liber joacă în piese de teatru unde își exersează constant abilitățile de body language, inteligență emoțională, vorbit în public și cursivitate în discurs.

Nu în ultimul rând, Cristina a făcut parte din echipa TEDx Obor unde s-a ocupat de pregătirea celor 13 speakeri ai primei ediții, iar în prezent este co-organizator TEDx Băneasa și În Tandem.

Vă aşteptăm!

blank