SEO – Cenușăreasa campaniilor de marketing

Vrei să afli ce înseamnă SEO și care sunt noile tendințe din acest domeniu ? Atunci te așteptăm pe data de 19.02.2019, cu un nou seminar GRATUIT interactiv, organizat de către Fundația CCU. Speakerul acestui eveniment va fi domnul Florin Pețu – Managing Partner ADMARKS.

Înscrierea se face prin formularul alăturat, iar locurile sunt limitate!

Seminarul va avea loc la sediul Fundației Competenți, Corecți și Utili, din strada Progresului nr. 134-138, sector 5, Corp B, etaj 1, Sala Mihai Eminescu, București, începând cu ora 17.30.

Ai asigurat loc de parcare gratuit!

Cauți un loc mai confortabil în Google?

În limbajul afacerilor, Google înseamnă, mai întâi de toate, vizibilitate, care, evident, vine la pachet cu o mulțime de alte beneficii! Și cum toate afacerile s-au mutat în mediul online, goana după marile avantaje ale internetului devine tot mai acerbă pe zi ce trece.

Așadar, promovarea în mediul online este necesară fiecărui business, indiferent de vechimea acestuia în piață, iar SEO este principalul instrument prin care site-urile își pot crește vizibilitatea în Google.

Ce este SEO?

Termenul „SEO” este, de fapt, un acronim pentru Search Engine Optimization, ceea ce înseamnă optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare.

Altfel spus, toți cei care apelează la servicii SEO pentru site-ul lor au un singur scop comun: să ajungă pe prima pagină în Google.

De ce Google?

Principalul canal de trafic din online este reprezentat de motoarele de căutare, iar Google este, fără doar și poate, cel mai utilizat dintre acestea, procesând un număr de 3,5 miliarde de căutări pe zi.

Beneficii concrete pe care ți le poate aduce SEO:

• Promovarea organică (adică naturală) a site-ului sau a magazinului online;
  • Creșterea vizibilității site-ului și, implicit, a businessului tău;
  • Dezvoltarea afacerii prin atragerea unui număr mai mare de clienți și obținerea unui profit mai bun;
  • O identificare cât mai precisă a publicului țintă și situarea businessului tău în mijlocul acestuia;
  • Pe termen lung, SEO este cel mai avantajos instrument de promovare, întrucât nu-și încetează efectele în momentul în care închei campania.

Prin completarea formularului de înscriere  va dati acordul ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către Fundația CCU, atât în scopuri organizatorice cât și în scopuri de marketing, in acord cu politica de confidentialitate aflată în sectiunea  Contact - Termeni si conditii.

așteptăm!

Politica de confidențialitate