Tipar Antreprenorial

TIPAR-ANTREPRENORIAL

Tipar Antreprenorial


În data de 09.10.2019 a avut loc Seminarul “Tipar Antreprenorial”, eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Speaker  în cadrul evenimentului a fost doamna Laura Niculescu - Coach, cu misiunea de a-i ghida pe oameni către ei înșiși prin autocunoaștere și conștientizare.

 “Experiența de peste 19 ani ca director la o companie de software m-a ajutat să lucrez cu oameni și să înțeleg rolul și modul în care oamenii se raportează la pozițiile pe care le dețin, la un moment dat” - Laura Niculescu


“Tipar antreprenorial”  a urmarit să propună o altă perspectivă şi o altă inţelegere despre sine, în raport cu propriul business..

E important să te cunoşti?

E important să ştii cum funcţionezi şi unde eşti cel mai bun?

Atunci e important să-ţi cunoşti tiparul.

În felul ăsta nu-ţi pui o etichetă ci te autoevaluezi şi inţelegi ce poţi face ca afacerea sau cariera ta să aibă cât mai multe şanse de reuşită.

Prezentarea tiparelor antreprenoriale a adus în atenţie:

  • întrebarile importante la care trebuie să-ţi raspunzi în business-ul tău,
  • un model decizional,
  • un flux în succesiunea etapelor de business,
  • o configuraţie a rolurilor în echipă.

Să fi antreprenor, să începi ceva nou bazându-te doar pe tine poate fi descurajant, copleșitor pentru că te poți simți singur în țară nimănui. Teritoriul cunoscut și populat, cu reguli stabilite, care până mai ieri era lumea ta, rămâne în urmă și când te uiţi în jur, eşti complet singur și trebuie să decizi pe unde iţi faci cărarea care să te ducă spre lumea cea nouă, pe care acum incerci să ţi-o imaginezi.

Din acest motiv am ales să-i ajut pe noii antreprenori să-şi găsească afacerea potrivită pentru ei. Îi ajut să evite pierderea de bani, timp și energie cu ceva care nu e pentru ei.

Îi ajut să capete încredere, să-și descopere calea lor clară și să o urmeze, pentru a avea afacerea prosperă pe care și-o doresc, conform propriilor valori. Scopul meu este succesul tău!”  Laura Niculescu

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!