Tipar Antreprenorial

În data de 09.10.2019 va avea loc Seminarul “Tipar Antreprenorial”, eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Speaker  în cadrul evenimentului va fi doamna Laura Niculescu - Coach, cu misiunea de a-i ghida pe oameni către ei înșiși prin autocunoaștere și conștientizare.

“Experiența de peste 19 ani ca director la o companie de software m-a ajutat să lucrez cu oameni și să înțeleg rolul și modul în care oamenii se raportează la pozițiile pe care le dețin, la un moment dat” - Laura Niculescu

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str.Progresului 134-138, et 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, Bucureșți, începând cu orele 17:30.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

“Tipar antreprenorial” te va ajuta să ai o altă perspectivă şi o altă inţelegere despre tine, în raport cu propriul business sau cu rolul care ţi se potriveşte.

E important să te cunoşti?

E important să ştii cum funcţionezi şi unde eşti cel mai bun?

Atunci e important să-ţi cunoşti tiparul.

În felul ăsta nu-ţi pui o etichetă ci te autoevaluezi şi inţelegi ce poţi face ca afacerea sau cariera ta să aibă cât mai multe şanse de reuşită.

Prezentarea tiparelor antreprenoriale iţi aduce în atenţie:

• întrebarile importante la care trebuie să-ţi raspunzi în business-ul tău,
  • un model decizional,
  • un flux în succesiunea etapelor de business,
  • o configuraţie a rolurilor în echipă.

Să fi antreprenor, să începi ceva nou bazându-te doar pe tine poate fi descurajant, copleșitor pentru că te poți simți singur în țară nimănui. Teritoriul cunoscut și populat, cu reguli stabilite, care până mai ieri era lumea ta, rămâne în urmă și când te uiţi în jur, eşti complet singur și trebuie să decizi pe unde iţi faci cărarea care să te ducă spre lumea cea nouă, pe care acum incerci să ţi-o imaginezi.

Din acest motiv am ales să-i ajut pe noii antreprenori să-şi găsească afacerea potrivită pentru ei. Îi ajut să evite pierderea de bani, timp și energie cu ceva care nu e pentru ei.

Îi ajut să capete încredere, să-și descopere calea lor clară și să o urmeze, pentru a avea afacerea prosperă pe care și-o doresc, conform propriilor valori. Scopul meu este succesul tău!”  Laura Niculescu

Parcarea este gratuită!

Vă așteptăm!