Time Management

Ești mereu într-o cursă contra cronometru și oricât ți-ai dori să îți atingi obiectivele vizate, acest lucru devine de multe ori o încercare fără succes? Te întrebi de multe ori cum să-ți gestionezi relația cu timpul pentru a fi mult mai eficient? Răspunsul e la… un curs distanță.

Vino pe data de 22.10.2019 la  Seminarul GRATUIT "Time Management" , ce va avea loc la sediul Fundației CCU, din Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, Bucureșți, începând cu orele 17:30.

Speaker-ul care ne va împărtăși propria experiență în ceea ce privește organizarea și gestionarea timpului este Alina Perțea – licențiată în Pedagogie și Jurnalism, MA Formarea formatorilor (Universitatea București), cu o foarte bogată experiență în lucrul cu oamenii.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

De ce Time Management?

Spui atât de des „nu am/nu am avut timp“ încât nici nu mai realizezi că viața ta a devenit un maraton constant, o cursă cu obstacole pe care ori le fentezi, ori le sari – sarcini de serviciu, obligații familiale, timp cu prietenii, relaxare. Vestea bună este că această cursă nebună poate deveni o plimbare relaxantă, în care să ai timp să te bucuri de toate.

Obiectivele cursului vizează :

• Conștientizarea timpilor „morți“ în programul de viață personal și cel profesional;
  • Stabilirea propriei liste de priorități și a obiectivelor;
  • Construirea planului zilnic și al calendarului (săptămânal, lunar, trimestrial, anual).

Despre curs:

Cursul „Managementul timpului“ este un răspuns la o rugăminte simplă: „Cum faci de ai mereu timp de toate? Ajută-mă să fac și eu la fel.“ Dacă privim cu atenție în jur, vedem că oamenii sunt într-o permanentă cursă contra cronometru – să ajungă la școală/la serviciu, să fie primii la casa de marcat, să prindă oferta de Black Friday, să plece primii de la semafor, să prindă tramvaiul etc. Supuși ritmului infernal al cotidianului, uităm să trăim singurul timp pe care îl avem la dispoziție. Pentru că trainerul a refuzat de ceva timp să se supună acestei aparente reguli impuse și a învățat cum să o facă, a decis să împărtășească experiența personală și altora.

Publicul vizat:

• Studenți (mai ales cei care au și un job);
  • Persoane angajate – executiv, middle management, top management;
  • Coordonatori de echipe;
  • Părinți;
  • Cadre didactice.

Principalele aspecte abordate:

• Percepția asupra timpului;
  • Conștientizarea scurgerii timpului;
  • Managementul timpului meu și ceilalți;
  • Identificarea „hoților“ de timp;
  • Planificarea realistă a activităților.

Cu ce vor pleca participanții:

• Cu o nouă perspectivă asupra planificării timpului;
  • Cu o mai mare atenție la timpul lor și al celorlalți;
  • Cu o înțelegere complexă a strânsei legături dintre toate aspectele vieții lor;
  • Cu dorința de autoperfecționare.

Parcarea este gratuită!

Vă așteptăm!