Succes sau Fericire?

Succes sau Fericire

În data de 11.01.2023 a avut loc evenimentul Succes sau Fericire susținut de Fundația CCU. Trainer în cadrul webinarului a fost dl. Cristian C. Francu - Consultant, trainer și antreprenor.

În cadrul webinarului vom atinge următoarele aspecte:

• Cum măsori Succesul?
  • Ce înseamnă Succesul pentru tine pe plan personal și profesional;
  • Care crezi că este cel mai mare ucigaș în lumea de azi?
  • Cum știi când și dacă ai succes?
  • Ce te oprește să ai succes?
  • Succesul tău depinde de tine sau de alții?
  • Growth mindest vs Fixed Mindset & Locus of Control;
  • Succesul aduce și Fericire?
  • Ce te face cu adevărat Fericit(ă)?
  • Ce anume te face nefericit(ă)?
  • Poți fi bogat și nefericit?
  • Poți fi faimos și nefericit?
  • Poți fi puternic și nefericit?
  • Importanța Percepției și a Realității;
  • Cum să eviți teama și blocajele;
  • Cum să eviți regretele;
  • De ce este esențial echilibrul și cum îl păstrezi?
  • De ce nu există EȘEC;
  • IKIGAI.

Cui i s-a adresat webinarul?

• Celor care caută să obțină nu doar Succes ci și să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat Succesul pentru ei înșiși;
  • Celor care caută să înțeleagă ce și de ce este cu adevărat important pentru ei;
  • Celor care își doresc să devină cea mai bună versiunea a lor;
  • Celor care își doresc să fie cu adevărat Fericiți;
  • Celor care se întreabă de ce e greu să fie sau să rămână fericiți chiar dacă au succes;
  • Celor care nu reușesc să își clarifice ce își doresc de la viață sau cum pot să obțină sau să devină ceea ce își doresc.

Cu ce au pleacă acasă participanții ?

• Cu povești și exemple din viața reală, cu răspunsuri la anumite întrebări dar și cu noi întrebări esențiale pentru a reuși ceea ce și-au propus.
  • Cu exemple de succes și cu câțiva pași esențiali pentru a fi cu adevărat Fericiți.
  • Cu o nouă perspectivă și cu o energie bună, potrivite sau chiar esențiale pentru a-și construi, scrie și continua povestea de Succes.
  • Cu câteva modele și instrumente de folosit în momente cheie, atât pe plan personal cât și profesional.
  • Fără câteva preconcepții toxice și poate fără câteva blocaje mai mult sau mai puțin conștientizate.

Detalii trainer - Cristian C. FRANCU

Consultant, trainer și antreprenor cu peste 15 ani de experiență în industria ospitalității, serviciilor și a sănătății, pasionat de oameni și tehnologie, de leadership, de transformare digitală și de transformare umană.
Cristian are o diplomă de economist dar se prezintă și ca arhitect... de poduri între Oameni și Idei. Precum și ca arhitect de ... Soluții - ca o traducere pentru "problem solver" - ceea ce crede că suntem fiecare în felul nostru.

Cristian a fost antreprenor și a avut o Agenție de Turism și Evenimente. A lucrat ca Project Manager, Consultant sau Trainer pentru clienți din mai multe industrii și din mai multe țări. Acum este Director Executiv al Agatha Health. A lansat AgathaLabs.ro la final de 2020 și acum a lansat Agatha App.

Cristian este convins că orice problema are o soluție și că pentru a o găsi esențială este comunicarea & colaborarea.
Misiunea sa este să ajute oameni și organizații să se înțeleagă mai bine, să înțeleagă mai bine tehnologiile exponențiale și modul în care lumea se schimbă, pentru a se concentra pe adevăratele lor valori, priorități și pe propria lor misiune: să înțeleagă Ce și De Ce este important pentru ei ca să poată obține cee a ce își doresc și să devină ceea ce își doresc.

Practic, Cristian susține și ajută oamenii în călătoria lor prin viață – pe plan personal și profesional - fie că își doresc să obțină Succesul sau Fericirea.

Haide alături de noi să afli dacă poți avea și Succes și Fericire în același timp, sau în aceeași măsură!

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!