STRESUL--dusmanul-nevazut-al-zilelor-noastre- Cristina Onoferi - Fundatia CCUStresul – duşmanul nevăzut al zilelor noastre

„Sunt atât de stresat/ă!”

Auzim mereu şi chiar am spus adeseori lucrul acesta. Stresul pare să fi devenit un fenomen de masă cu o conotaţie de obicei negativă. El este asociat de cele mai multe ori cu grabă, presiune, senzaţie de neajutorare, etc. Stresul e un fenomen cu multe faţete şi nu ţine cont de vârstă, statut social sau ierarhie.

Te așteptăm la webinarul GRATUIT : Stresul – duşmanul nevăzut al zilelor noastre, susținut de Cristina Onofrei, trainer și coach,  pe data de 26 august 2020, de la ora 18:00, să descoperi o metodă simplă care te poate ajută să gestionezi activ stresul sau chiar să elimini cauzele şi efectele lui în situaţia cu care te confrunţi.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download .

Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv marti, 25.08.2020, ora 15:00.

Cui i se adresează webinarul?

Tuturor celor care vor să înveţe cum să analizeze şi să abordeze propria percepţie asupra stresului şi cum să prevină sau să reducă efectele dăunătoare ale acestuia.

• antreprenori, manageri
  • lideri
  • angajaţi
  • specialişti HR
  • coachi, consilieri care sunt interesaţi de o abordare extinsă
  • persoane interesate de programe care promovează sănătatea sau consilierea pe probleme de sănătate
  • părinţi
  • profesori

Cui NU i se adresează acest webinar?

• celor care nu au de-a face cu factori de stres la locul de muncă sau acasă;
  • celor care gestionează deja sau au eliminat factorii stresori din viaţa lor;
  • celor care au o rezistenţă mare la stres;
  • celor care ştiu cum să facă faţă presiunilor pe care nu le pot elimina.

Descrierea detaliată a temei:

Suntem unici, suntem diferiţi şi avem propria percepţie asupra realităţii vieţii. Fiecare dintre noi avem diferite atribuţii, aspiraţii şi dorinţe. Este imposibil să le împaci pe toate fără conflicte şi fără pierderi ocazionale cauzate de aceste conflicte. Încercarea aceasta de simbioză creează adeseori o stare de stres în contextul actual. Este uimitor cum mulţi oameni de succes văd stresul (fără să-şi dea seama) ca pe un simbol al statutului.

Oare numai oamenii de succes au parte de stres?

Dacă eşti stresat eşti mai important?

Modelul de Stres Persolog® identifică factorii stresori, evaluează nivelul de stres, precum și comportamentul în condiții de stres. Modelul este bazat pe cercetarea comportamentală făcută de Prof. John G. Geier și cercetările recente pe stres ale lui R. Lazarus, G. Kaluza și E. Fromm. Pe această bază, Dr. Phil. Lana Ott și Renate Wittmann au dezvoltat acest instrument pragmatic de învățare.

Dezvoltarea abilităţilor de management activ al stresului în condițiile actuale de schimbare continuă nu sunt un lux ci o investiție pe termen lung importantă atât pentru angajat cât şi pentru companie.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

Informaţiile primite în cadrul webinarului sunt menite să introducă participanţii în abordarea şi înţelegerea stresului din perspectiva Modelului de Stres Persolog® astfel încât aceştia să dobândească abilităţi de gestionare a stresului personal şi să evite stresul dăunător şi epuizarea.

• definiţia stresului conform Modelului de Stres Persolog®
  • harta stresului conform modelului
  • propria hartă a factorilor de stres
  • o strategie pe termen scurt
  • o strategie pe termen lung de gestionare a factorilor identificaţi

Detalii trainer:

"Sunt Cristina-Doria Onofrei pasionată de comunicare relaţională. Inspir, provoc şi motivez oamenii să-şi îmbunătăţească relaţiile profesionale şi personale printr-o comunicare autentică şi eficientă. De 14 ani ca trainer şi life & team coach facilitez procese transformaţionale atât pentru persoane individuale cât şi pentru echipe prin coaching şi ateliere experienţiale. Unicitatea stilului meu constă în abordarea multidimensională şi holistică, prin folosirea combinată a tehnicilor de coaching împreună cu alte instrumente din domenii conexe pe care le-am dobândit în formările mele: Stress ManagementTrainer Certificat DISC , Time Management , Trainer Certificat Points of You,Trainer Certificat SELLification, Learning Coach ARL (Action Reflection Learning), LAB Profile." Cristina-Doria Onofrei

Vă așteptăm!

Oops a apărut o eroare. Te rugăm să mai încerci!
Înscrierea a fost făcută cu succes!

Webinar: Stresul – duşmanul nevăzut al zilelor noastre

Pentru a putea participa la acest webminar, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Datele de logare în aplicația ZOOM, vor fi trimise marti, 25.08.2020, prin e-mail.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?