Storytelling pentru Lideri – Cum să spui povești care inspiră

Storytelling pentru Lideri - Cum să spui povești care inspiră


În data de 15.09.2022 a avut loc Webinarul „Storytelling pentru Lideri - Cum să spui povești care inspiră”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Poveștile inspiră, poveștile motivează, poveștile reprezintă puterea exemplului, iar pentru un lider este important să știe cum să comunice cu echipa lui așa încât să aibă impactul dorit.

Cu siguranță un lider a crezut și el la un moment dat într-o poveste, apoi și-a creat propria versiune din experiențele cumulate de-a lungul timpului.

Oamenii sunt curioși în legătură cu reușitele altora, despre cum au făcut față provocărilor. De aceea, faptul că tu ai deschiderea de a le vorbi despre asta, îți va aduce încrederea și respectul lor, iar lor le va aduce inspirație și motivație.

Așadar, dacă conduci o echipă și dorești să-ți inspiri și să-ți motivezi oamenii, vino la webinarul gratuit – “Storytelling pentru Lideri - Cum să spui povești care inspiră”.

Cui i s-a adresat webinarul?

  • Celor care deja conduc echipe, dar și celor care aspiră la asta;
  • Celor care lucrează cu colaboratori sau cu voluntari pe care și-ar dori să-i inspire prin împărtășirea propriilor experiențe de viață și a modului în care au reușit chiar ei să găsească soluții la provocări.

În mod special, se adresează celor care s-au simțit inspirați de-a lungul timpului de poveștile auzite sau de cele ale personajelor din filmele urmărite și au curiozitatea să pătrundă subtilitățile acestei arte, pentru a crește ca lideri.

Cui nu i s-a adresat webinarul?

  • Celor care nu cred în forța poveștilor și nu au deschiderea să o descopere.
  • Totuși, oricine ajunge să înțeleagă ce forță are o poveste bine spusă și cât este de util pentru un lider să se priceapă să mânuiască acest instrument al storytelling-ului, va ajunge să beneficieze de pe urma acestui webinar.

Cu ce au plecăt acasă participanții?

Cu perspectiva și încrederea că îi vor putea inspira pe cei din echipele lor povestindu-le despre propriile dorințe de a depăși provocările întâlnite și despre călătoria care i-a adus acolo unde sunt astăzi.

În plus, vor găsi ghidare către arta storytelling-ului:

  • Cum să aleg subiectul povestirii mele?
  • Ce ar trebui să dezvăluie povestea mea inspirațională și cum s-o construiesc?
  • Ce anume face ca o poveste bună să aibă forța să inspire?

Detalii trainer:

Gabriela-Elena Dura (MECH) este Coach & Mentor implicat activ în proiectarea Programelor de Leadership pe termen lung, menite să permită antreprenorilor, managerilor și tinerelor talente să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a conduce echipe de succes.

Peste 20 de ani petrecuți în comunicarea de marketing în cadrul unor companii mari și multinaționale au ajutat-o ​​să înțeleagă foarte bine lumea corporațiilor cu nevoile și lacunele ei și i-au stimulat interesul pentru Coaching și Leadership.

Face parte din echipa de management a Programului de Leadership al Business Women Forum Romania (bwfr.org), unde a contribuit la punerea bazelor, proiectarea și dezvoltarea continuă a acestui program de leadership cu durata de un an, dedicat femeilor de afaceri. Este coach si mentor activ pentru cursantele acestui program, care a furnizat deja patru clase de absolvente.

Gabriela proiectează și livrează programe personalizate complexe – coaching și dezvoltare soft skills – pentru companiile care doresc să crească performanța angajaților, dar și satisfacția acestora.

Unul dintre elementele cheie, care contribuie la entuziasmul și interesul cursanților pentru aceste programe, este accentul pe integrarea vieții profesionale cu cea personală - pentru o viață mai armonioasă, în ansamblu.

Citatul ei preferat: „Everybody deserves somebody who makes them look forward to tomorrow”.

Își propune să fie acea persoană care îi face pe oameni să privească cu nerăbdare spre ziua de mâine.

Ca autor de carte de dezvoltare personală, munca ei include titlul „ÎN GRĂDINA JAPONEZĂ – Conversații inspiraționale de Coaching și Mentorat”, disponibil pe carturesti.ro.

Haide alături de noi să descoperi o altă abordare a lidership-ului! 🙂

Inscriere Comunitatea CCU

 

    Accesează link-ul de înscriere AICI!
          

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.