Provocările anului 2019- Salarizarea în Construcții

În data de 21.03.2019 va avea loc Seminarul "Provocările anului 2019- Salarizarea în Construcții", eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Corecți, Competenți și Utili.

Speaker-ul acestui eveniment va fi doamna Oana-Maria Rada, consultant fiscal - Partener în cadrul Darian DRS Tax.

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str. Progresului 134-138, etaj 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București, începând cu orele 17:30.

Parcarea este gratuită.

Înscrierea se face prin formularul alăturat!

Timp de două ore și jumătate, vom dezbate prezentarea modificărilor legislative cu impact în domeniul construcțiilor, introduse prin OUG nr114/2018, cu accent pe dificultățile întâmpinate în practică cu privire la implementarea acestora, și anume:

• În România nu mai există doar un salariu minim, ci trei;
  • Motivele creșterii salariului minim în construcții;
  • Persoanele fizice (salariații) care pot beneficia de facilitățile fiscale;
  • Modalitatea de aplicare a facilităților fiscale;
  • Societățile obligate la majorarea salariului minim brut la 3.000 lei/luna și categoriile de salariați pentru care există această obligație;
  • Modalitatea de calcul a cifrei de afaceri obținută din activitatea de construcții;
  • Aplicarea facilității fiscale pentru salariații din construcții și majorarea salariului minim la 3.000 de lei, sunt măsuri condiționate una de cealaltă?
  • Vechimea în muncă și stagiile de cotizare la nivelul salariaților din domeniul construcțiilor vor fi afectate sau nu ?

Doamna Oana-Maria Rada are o experienţă profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume, fiind implicată în varii proiecte atât în materie de taxare directă, cât și în materie de taxare indirectă.

Oana are experiență în proiecte de restructurare fiscală, revizii fiscale, proiecte de due dilligence, conformitate fiscală, inspecții fiscale, în întocmirea dosarelor de prețuri de transfer, asistând clienți din industrii diverse, societăți multinaționale, dar și mari societăți locale. De asemenea, Oana are experiență în litigii în materie fiscală, acordând asistență în cadrul procedurilor de inspecție fiscală și în cele administrative.

Este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România, fiind licențiată în cadrul Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, instituție în cadrul căreia a urmat, ulterior, masterul de Finanțe Corporative și este, de asemenea, licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Vă așteptam!

Politica de confidențialitate