Re-Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire

Regaseste-armonia-in-cuplu-prin-cele-5-limbaje-de-iubire-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

(Re-)Găsește armonia în cuplu

În data de 27 octombrie 2020 a avut loc Webinarul  „(Re-)Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

O declarație de dragoste sau chiar și un simplu „Te iubesc!”, am crede că ne bucură pe toți și toate atunci când vine din partea ființei iubite.

Și totuși, nu este așa. Unii dintre noi preferăm suportul celuilalt în treburile casnice. Alții considerăm că o îmbrățisare spune mai mult decât cuvintele. Alții vrem doar să avem cât mai mult timp alături de ființa iubită, chiar dacă nu spune „Te iubesc!”-ul. Și mai sunt și alții care se simt iubiți atunci când primesc mici atenții sau cadouri.

Webinarul  (Re-)Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire”, a fost susținut de Loredana Vlădăreanu - psiholog, coach și trainer, unde am descoperit moduri diferite de a ne exprima iubirea și de a primi iubirea. Adică, limbaje de iubire. Iar atunci când vrei o relație armonioasă în cuplu, fără o exprimare pe înțelesul celuilalt, este puțin probabil să existe.

Cui i s-a adresat webinarul?

Acest webminar se adresează următoarelor categorii:

• orice femeie sau bărbat – parte dintr-un cuplu;
  • orice femeie sau bărbat care își dorește o relație armonioasă în cuplu, chiar dacă acum nu este într-un cuplu;
  • orice persoană care consideră iubirea o sursă importantă de fericire și stare de bine.

Cui nu i s-a adresat acest webinar?

Acest webminar NU se adresează celor care consideră că iubirea este o iluzie și nici celor care nu sunt dispuși să facă vreun efort pentru ca relația lor de cuplu să fie una armonioasă.

Descrierea detaliată a temei:

Omul este o ființă socială.  Are nevoie să relaționeze cu alte persoane. Iar relația  de cuplu este una dintre cele mai importante pentru că ea este principala sursă pentru rezervorul emoțional al unui adult.

La începutul unei relații, folosim toate cele cinci limbaje de iubire. Cu timpul, însă, începem să ne exprimăm iubirea în felul în care am fost educați. Și folosim unul sau cel mult doua limbaje. Iar aceste limbaje pot să nu fie cele pe care partenerul sau partenera ta le înțelege. La fel cum, limbajul de iubire prin care se expirmă partenerul/partenera este posibil ca tu să nu îl înțelegi.

Pentru ca o relație de cuplu să fie armonioasă, este nevoie ca cei doi, bărbat și femeie, să învețe să își exprime iubirea în felul în care celălalt să o înțeleagă și să o primească. Altfel, acesta se va simți neiubit. Iar atunci când se simte neiubit, armonia dispare.

Pe parcursul webminarului au fost atinse următoarele aspecte:

• Ce înseamnă, de fapt, iubirea?
  • Ce este un limbaj de iubire;
  • Cum se formeaza limbajele de iubire;
  • Diferențele dintre limbajul de iubire prin care ne exprimăm iubirea și limbajul de iubire prin care înțelegem că suntem iubiți;
  • Care sunt cele 5 limbaje de iubire;
  • Ce putem face pentru a crea armonie în relație prin cele 5 limbaje de iubire.

Cu ce au plecat acasă cursanții?

Fiecare cursant va pleca din acest webminar cu:

• explicația conceptuală a iubirii;
  • înțelegerea clară a limbajelor de iubire și a dinamicii acestora;
  • soluții concrete pentru a crea sau re-crea armonie în relația de cuplu prin intermediul folosirii limbajelor de iubire.

DETALII TRAINER

„Sunt psiholog, coach și trainer și lucrez constant cu adulți și copii în diverse programe și proiecte care au ca scop autocunoașterea, autoconștientizarea, dezvoltarea personală și profesională, toate acestea având ca finalitate atingerea nivelului dorit  de împlinire și satisfacție în viață. Am absolvit Facultatea de Psihologie în 2002, apoi am lucrat in domeniul consultanței în resurse umane 13 ani, derulând proiecte de recrutare, evaluare și dezvoltare individuală și organizațională.  Din 2007 sunt Trainer, iar din 2011 Power Coach, certificat de către Coaching and Leadership International și de către Academy of Executive Coaching.

De-a lungul ultimilor 10 ani, am dezvoltat și am creat numeroase workshopuri și cursuri în domeniul dezvoltării personale, atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum și evenimente de parenting pe diverse teme, în care aduc idei și soluții care să contribuie la o relaționare armonioasă între părinți și copii, dar și la întelegerea si modelarea comportamentului copiilor.” Loredana Vladareanu

Cea mai recentă realizare este publicarea primei cărți - „Jurnal de fericire” în noiembrie 2019, carte care este însoțită de un caiet de lucru deoarece conține exerciții și tehnici de coaching, NLP, EFT și alte metode de dezvoltare personală. Scopul acestei cărți este acela de a facilita accesul la astfel de metode care au aplicabilitate și utilitate chiar și în lipsa unui psihoterapeut, coach sau consilier.  Cartea conține povești autentice de viață, desprinse atât din viața trainerului, cât și din experiența sa  profesională ca si terapeut, coach, trainer și consilier.

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!