Q&A Antreprenor cu Cristian Varban

Q&A - Antreprenor

Q&A Antreprenor


În data de 16.02.2022 a avut loc Webinarul „Q&A Antreprenor,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Pentru tine ce a însemnat drumul spre Succes?
Totul a început cu o IDEE, apoi...multă muncă: brain storming, plan de business, investiție, risc, luptă pe un teren nesigur și fără resurse suficiente?
Cu ce preț?
Stres, neliniște, frica de eșec, confuzie, privare de viața personală?

Dacă și TU ai bătut aceste poteci, știi cât de dificil este să-ți construiești visul, acela de a deține propriul Business. Știi că rolul de Antreprenor înseamnă provocări constante și, dacă ai intrat în această horă, trebuie să joci.
Te-ai gândit cum ar fi/ cum ar fi fost ... dacă cineva cu experiență în acest domeniu te-ar fi îndrumat? Să-ți spună la ce să te aștepți în această aventură îndrăzneață? Iar TU să fii liber să pui orice întrebare vrei, altfel încât să găsești soluții la problemele tale actuale sau să te inspiri din succesul lui?

Știm că ți-ai fi dorit sau încă îți dorești!😊

De aceea Fundația CCU a creat conceptul de Eveniment Q&A Antreprenor cu dorința de a te inspira, de a te motiva, de a da-ți da încredere (prin puterea exemplului și prin răspunsurile la întrebări) că și TU poți păși pe drumul spre Succes.

Dacă ești Freelancer, PFA, Soloprenor, Microprenor, acest webinar este pentru tine!

Așadar, te invitam la primul Eveniment Q&A Antreprenor, susținut de dl. Cristian VARBAN - Antreprenor cu 30 de experiență și fondatorul Fundației Competenți, Corecți și Utili, organizat pe data de 16.02.2022, de la ora 18:30 să descoperi răspunsuri la preocupările tale!

Ți-ai asumat riscuri. Ai probleme. Întreabă-i pe cei care au reușit!” plecând de la acest principiu, pregătește-ți întrebările și vino alături de noi!

Antreprenorul nostru este pregătit să îți răspundă!


Cui i se adresează Evenimentul?
Freelanceri, PFA, Soloprenori, Microprenori.
Formatul Evenimentului:
Antreprenorii ce întâmpină dificultăți cer opinii și primesc pe loc răspunsuri de la antreprenori, administratori, manageri generali, manageri, din firme cu rezultate de top.
Domenii : Servicii, Comerț, Producție.


Temele abordate în cadrul Evenimentul:

 1. Introducere: 15 minute;
  1. Cum poate Fundația Competenți, Corecți și Utili să-ți fie de folos;
  2. Managerul, Investitorul și Antreprenorul;
  3. Antreprenorul Cristian VARBAN;
  4. De ce depinde succesul unui Antreprenor?
 2. Întrebări din partea participanților, răspunsuri din partea mea: maxim 2 ore;
 3. Încheiere: 5 minute;

Cine este Antreprenorul Cristian VARBAN?
Dacă agreăm că valoarea unui Antreprenor se reflectă în rezultatele obținute de firmele sale, putem trage concluzia (din informațiile de mai jos) că discutăm despre un Antreprenor valoros.

 • Realizările ca Antreprenor (perioada 1991 – 2022)
  Firma / nr. maxim angajați / domeniul/nișa / poziția la nivel național / anul:
 1. CES Trading SRL / 10 angajați / recondiționare capete video / loc 1 la nivel național / anul 1992;
 2. REAL UNIVERSAL COM SRL / 150 angajați / import, distribuție, comerț cu articole de birotică și papetărie / loc 3 la nivel național / anii 1997 - 1998;
 3. Tipografia REAL SA / 200 angajați / tipar și distribuție formulare financiar-contabile personalizate / loc 3 la nivel național / anii 2006 – 2007;
 4. REAL GRUP INVEST SA / 33 angajați / managementul + finanțarea soluționării dosarelor de retrocedare / loc 1 la nivel național / anul 2020;

Clasamentul s-a făcut după cifra de afaceri realizată, în comparație cu alte societăți comerciale cunoscute din același domeniu/nișă.

 • Implicările ca Antreprenor la nivelul anului 2022, în activitățile:
  Firma / nr. maxim angajați / domeniul/nișa /
 1. Tipografia REAL SA / 80 angajați / tipar carte;
 2. Real Teco SRL / 10 angajați / închiriere imobile;
 3. REAL GRUP INVEST SA / 30 angajați / managementul + finanțarea soluționării dosarelor de retrocedare;
 4. Fundația Competenți, Corecți și Utili / 3 angajații / succesul oamenilor, organizațiilor, instituțiilor și companiilor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate;

 

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.