Puterea Recunostintei

Puterea-Recunostintei-Seminar-Gratuit-Fundatia-CCU

Puterea Recunoștinței


În data de 15 octombrie 2020 a avut loc Webinarul  „Puterea Recunoștinței”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Ideea acestui webinar își are sursa în entuziasmul nostru de a practica recunoștința și de a ne bucura de efectele sale în viața de zi cu zi.

Webinarul  „Puterea Recunoștinței”, a fost susținut de către doamna Magda Câmpeanu (scriitor și jurnalist) și Elena Ceciu (psiholog și food psychology coach), prin care au prezentat legătura dintre recunoștință și starea de bine din viața noastră.


Participând la acest webinar, veți afla:

  • cum să cultivăm recunoștința;
  • câteva descoperiri ale psihologilor și ale altor oameni de știință privind efectele practicării recunoștinței;
  • cum ne ajută recunoștința în vremuri dificile;
  • cum învățăm copiii să fie recunoscători, plus recomandări de cărți pentru copii pe această temă;
  • despre puterea cuvântului cu exemple concrete din experiențele celorlalți;
  • exerciții de recunoștință ca temă pentru acasă.

Cui i s-a adresat acest webinar?

Webinarul se adresează tuturor celor care vor să acorde atenție dezvoltării personale și stării de bine, celor care sunt dispuși să investească puțin timp pentru propria persoană.

Cui NU i s-a adresat webinarul?

Webinarul nu se adresează celor pentru care cunoașterea de sine și dezvoltarea personală nu sunt importante. De asemenea, nu se adresează celor care cred că prosperitatea și starea de bine țin exclusiv de circumstanțe exterioare.


Cu ce au pleacat acasă cursanții ?

Cursanții vor rămâne cu un bagaj teoretic construit pe baze științifice cu privire la importanța practicării recunoștinței. Vor învăța câteva exerciții pentru a cultiva recunoștința, ceea ce îi va ajuta să capete o stare de bine, precum și o altă perspectivă asupra evenimentelor pe care le trăiesc.


DETALII TRAINERI

Magda Câmpeanu, jurnalist cu peste 14 ani de experiență în Media și Comunicare. A scris piesa de teatru pentru copii „Poveste pentru Ionuț”, premiată în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii 2008.

Este autoarea site-ului www.frumusete-fara-limite.ro, conceput să ofere o stare de bine și inspirație cititorilor săi.

Elena Ceciu este psiholog și food psychology coach. Pentru a oferi workshopuri și alte programe educaționale, a absolvit un curs de formator. În 2015, a lansat pe piață programul de dezvoltare personală „(Re)Împrietenește-te cu mâncarea! Și cu tine însăți”, care poate fi găsit exclusiv pe site-ul psihoshop.ro. Este un instrument eficient de psihonutriție pentru cei care vor să vadă dietele și relația cu mâncarea într-o nouă perspectivă. Este traducător al mai multor cărți scrise de Jamie Oliver, precum și traducător de cărți de psihologie.

Elena Ceciu este autoarea site-ului Fericiri.ro, inițiat în această vară cu scopul de a aduce cât mai multe informații pentru dezvoltarea personală – idei, articole și produse pentru a ne menține energia pozitivă și bucuria de a trăi.

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.