Psihologia Cuplului – în familie și în profesie

Psihologia-cuplului,-intre-profesie-si-familie

Ești în situația în care te confrunți cu un dezechilibru în viața de cuplu? Comunicarea dintre tine și partener nu mai este aceeași ca la început? Ați vrea să depășiți anumite blocaje ce țin de latura intima și nu găsiți soluții oricât ați încerca?

Daca te regăsești în oricare dintre aceste situații , te invităm la webinarul GRATUIT : “Psihologia Cuplului, în familie și în profesie” ce va avea loc pe data de 10 iulie 2020 de la ora 18:00.

Împreună cu psihoterapeutul dr. Rareș Ignat, vei găsi soluții la obstacole psihologice cu care te-ai confruntat deja, sau este posibil să apară într-o relaţie de cuplu.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webminar, te rugăm să îti downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download

Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv joi, 09.07.2020, ora 15:00.

Cui i se adresează această prezentare?

• Persoanelor ce vor să afle câte ceva despre ceea ce susţine intimitatea emoţională a unui cuplu şi despre principalul mecanism ce poate întreţine conflictul într-un sistem familial.
  • Persoanelor care vor să afle câteva dintre provocările psihologice ce pot sa apară în cuplu şi ţin adesea unul dintre parteneri departe de casă, la muncă sau în alt loc.

Informaţiile cu care pleacă acasă cursanţii  - principalele teme discutate

1. Ce interacţiuni diferenţiază cuplurile sănătoase?
  2. Cum recunoşti nivelul intimităţii emoţionale a unui cuplu?
  3. Homeostazia sistemelor & ţapii ispăşitori;
  4. Provocări psihologice în relaţia de cuplu:
  • Negarea ca sport naţional;
  • Workaholismul – o formă de negare?;
  • Disonanţele cognitive;
  • Aşteptările nerealiste;
  • Descrierile selective, nefuncţionale;
  • Neputinţa învăţată;
  • Fluiditatea adevărului în relaţia de cuplu;
  • ‘Micile crize’, elemente utile pentru soluţiile de compromis.

Cui nu i se adresează această prezentare?

• Celor care se aşteaptă să fie mai mult decât o scurtă introducere a unor obstacole psihologice ce pot să apară într-o relaţie de cuplu.

Agenda Webinar:

• Ora 18:00  - 18:05 - Primirea Invitaților;
  • Ora 18:05 - 19:30 - Sustinerea prezentarii;

Despre Trainer - psiholog/psihoterapeut dr. Rareș Ignat

"Din adolescenţă am fost captivat de înţelegerea psihicului şi de descifrarea complexităţii umane. Acesta a fost şi motivul pentru care am ales iniţial calea medicinei. Ulterior, am avut ocazia să susţin transformarea în bine a felului în care oamenii se adaptează la provocările zilnice ale mediului business. În primii douăzeci de ani de activitate, în zona companiilor multinaţionale, am avut ocazia să deprind metode utile de gestionare a unor obstacole comportamentale şi emoţionale."

"Din 2013 practic psihoterapia sistemică de cuplu şi familie. Dezvoltarea mea profesională include şi un master în psihologie clinică, plus o competenţă în psihosexologie, certificată de European Federation of Sexology şi European Society of Sexual Medicine. Ca atare, pot să-ţi ofer sprijinul atât în problemele psihologice individuale, în cele de cuplu, cât şi pentru depăşirea obstacolelor psihologice din viaţa sexuală."  - dr. Rareș Ignat

Vă aşteptăm!

Oops a apărut o eroare. Te rugăm să mai încerci!
Înscrierea a fost făcută cu succes!

Webinar -  Psihologia Cuplului, în familie și în profesie

Pentru a putea participa la acest webminar, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Datele de logare în aplicația ZOOM, vor fi trimise joi 09.07.2020, prin e-mail.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?