Provocările unui Manager de Resurse Umane.


În data de 12 august 2021 a avut loc Webinarul  Provocările unui Manager de Resurse Umane,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Ascensiunea pe verticală în domeniul Resurselor Umane este însoțită de multe provocări și necunoscute. Depășim limitele unei singure arii de activitate și ne lărgim orizontul de cunoștințe și implicare în business. Anul 2021 aduce noi provocări pentru managerii resurselor umane. Suntem direct implicați în menținerea echilibrului emoțional al angajaților și trebuie să fim preocupați de atitudinea, nevoile și aspirațiile lor.


Cui i se adresează webinarul ?

Webinarul se adresează angajaților din departamentul de resurse umane care urmează să fie promovați, cei care doresc să îmbrățișeze o  carieră în resurse umane (vin de pe un rol asemănător că nivel). Sau  antreprenorilor care doresc să angajeze personal și vor să învețe să  gestioneze relațiile de muncă.


Cui nu i se adresează webinarul ?

  • Celor care care nu au nici un fel de interacțiune cu HR.

Cu ce pleacă acasă cursanții ?

  • Înțelegere concretă a responsabilităților și obiectivelor unui manager de resurse umane;
  • Planul de acțiune pentru a atinge și a performa pe un astfel de rol.

Detalii trainer - Cristina Florescu: 

„ Antreprenor și Consultant în resurse umane cu o experiență de peste 10  în derularea și gestionarea relațiilor de muncă, expertiza mea este s-a dovedit a fi un real suport în dezvoltarea și implementarea de soluții integrate de HR. Viziunea mea este să provoc status quo-ul industriei de HR prin flexibilitate, creativitate și profesionalism.

Pun accent pe unicitatea fiecărui client (antreprenor, angajator sau angajat), de aceea serviciile mele sunt atent personalizate și structurate conform nevoilor de business. Îmi dedic cel puțin o zi pe săptămâna training -urilor pentru cei care doresc să-și construiască o carieră în domeniul resurselor umane: studenți, oameni care sunt la momentul unei schimbări în profesie, inclusiv celor care dețin poziții de HRM ”. Cristina Florescu

Vă așteptăm!

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale:  

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.