Provocările unui Manager de Resurse Umane.

blank

Ascensiunea pe verticală în domeniul Resurselor Umane este însoțită de multe provocări și necunoscute. Depășim limitele unei singure arii de activitate și ne lărgim orizontul de cunoștințe și implicare în business. Anul 2021 aduce noi provocări pentru managerii resurselor umane. Suntem direct implicați în menținerea echilibrului emoțional al angajaților și trebuie să fim preocupați de atitudinea, nevoile și aspirațiile lor.

Te așteptăm pe data de 12 august 2021, de la ora 18:30  la webinarul Gratuit: "Provocările unui Manager de Resurse Umane"unde cu ajutorul Cristinei Florescu (Antreprenor și Consultant în Resurse Umane), vei afla ce presupune rolul de Manager de Resurse Umane, înțelegerea concretă a responsabilităților și obiectivelor acestuia. Managerul de resurse umane rămâne cel mai important mediator între management și angajați, fiind nevoit să-și canalizeze atenția asupra diversității, dinamicii pieței muncii, modificărilor legislative și aclimatizării (integrării) noilor angajați.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

ATENȚIE!!! Conform politicilor GDPR actualizate, înscrierea la webinarii se va face în "doi pași" - înscrierea obișnuită prin formularul alăturat + confirmare pe mail (la mailul automat care se generează în urmă completării formularului).
Asigurați-vă că adresa de email și numărul de telefon pe care le folosiți la înscriere sunt corecte, fiind principalele modalități de comunicare ale Datelor de Conectare / Newsletter / Follow-UP/ SMS.

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților !!!
Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download
ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv joi, 12.08.2021.

Cui i se adresează webinarul ?

Webinarul se adresează angajaților din departamentul de resurse umane care urmează să fie promovați, cei care doresc să îmbrățișeze o  carieră în resurse umane (vin de pe un rol asemănător că nivel). Sau  antreprenorilor care doresc să angajeze personal și vor să învețe să  gestioneze relațiile de muncă.

Cui nu i se adresează webinarul ?

• Celor care care nu au nici un fel de interacțiune cu HR.

Cu ce pleacă acasă cursanții ?

• Înțelegere concretă a responsabilităților și obiectivelor unui manager de resurse umane;
  • Planul de acțiune pentru a atinge și a performa pe un astfel de rol.

Detalii trainer - Cristina Florescu:

„ Antreprenor și Consultant în resurse umane cu o experiență de peste 10  în derularea și gestionarea relațiilor de muncă, expertiza mea este s-a dovedit a fi un real suport în dezvoltarea și implementarea de soluții integrate de HR. Viziunea mea este să provoc status quo-ul industriei de HR prin flexibilitate, creativitate și profesionalism.

Pun accent pe unicitatea fiecărui client (antreprenor, angajator sau angajat), de aceea serviciile mele sunt atent personalizate și structurate conform nevoilor de business. Îmi dedic cel puțin o zi pe săptămâna training -urilor pentru cei care doresc să-și construiască o carieră în domeniul resurselor umane: studenți, oameni care sunt la momentul unei schimbări în profesie, inclusiv celor care dețin poziții de HRM ”. Cristina Florescu

Vă așteptăm!

Oops a apărut o eroare. Te rugăm să mai încerci!
Înscrierea a fost făcută cu succes!

Webinar Gratuit:

" Provocările unui Manager de Resurse Umane "

Pentru a putea participa la acest webinar, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Datele de logare în aplicația ZOOM, vor fi trimise prin e-mail şi sms pe 12.08.2021.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale: