Pontajul în legislația românească

Vrei să afli mai multe despre pontajul în legislația românească ? Atunci te așteptăm pe data de 27.02.2019, cu un nou seminar GRATUIT interactiv, organizat de către Fundația CCU. Speakerul acestui eveniment va fi doamna Formator – Manuela Trusca.

Seminarul va avea loc la sediul Fundației Competenți, Corecți și Utili, din strada Progresului nr. 134-138, sector 5, Corp B, Etaj 1, Sala Mihai Eminescu, București, începând cu ora 17.30.

Ai asigurat loc de parcare gratuit!

Care sunt motivele pentru care  recomandăm

participați la această prezentare?

Vom discuta despre:

- locul și rolul fișei colective de prezență (pontajul) în Legea 53/2003 revizuită (Codul muncii);
- evitarea consecințelor administrative, legale,  apărute ca urmare a transmiterii unor informații eronate prin pontaj;
- utilizarea pontajului ca input în alte activități de resurse umane;
- responsabilitatea persoanelor care completează și semnează pontajul (managerul, șeful de secție, personalul departamentului de resurse umane, etc.);
- perioada în care completăm acest tip de document;
- formatul agreat în organizații și modalitățile de transmitere către cei interesați;
- tipul informațiilor necesare în vederea completării pontajului;
- tipuri de contracte de muncă (cu normă întreagă, cu timp fracționat) și cum completăm în pontaj numărul de ore aferent acestora;
- munca suplimentară și completarea în pontaj a numărului de ore realizat de către angajați;
- concediile de odihnă, concediile medicale, concediile fără plată și completarea informațiilor în pontaj;
- modul în care transmitem prin pontaj noile angajări și încetarile contractelor individuale de muncă;
- munca în week-end, munca  în zilele recunoscute ca sărbători legale, programul de lucru în timpul nopții;
- suspendările contractului individual de muncă, altele decât concediile fără plată și modul în care le identificăm în pontaj;
- actele adiționale cu modificarea funcției, a numărului de ore de lucru/zilnic și completarea acestor informații în pontaj;

Prin completarea formularului de înscriere  va dati acordul ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către Fundația CCU, atât în scopuri organizatorice cât și în scopuri de marketing, in acord cu politica de confidentialitate aflată în sectiunea  Contact - Termeni si conditii.

așteptăm!

Politica de confidențialitate