Personalitate, cariera și destin

 

blank

 


Complexitatea naturii umane depășește cu mult ceea ce putem concepe acum.

În cadrul seminarului „Personalitate, carieră și destin”, trainerul Nușa Bugeac – specializată Master NLP și consultant în Metafizică Chineză, având ca specialitatecomunicarea, structurile și profilele de personalitate, relațiile, managementul furiei, managementul stresului și managementul conflictelor- ne va propune o metodă directă prin care orientalii ne învață să plecăm de la ceea ce știm pentru a sonda necunoscutul universului interior.

Din proprie experiență conștientizarea unui singur aspect al personalității deschide două posibilități: dacă este vorba de o calitate conștientizarea ei generează efecte imediate și schimbări spectaculoase în timp; dacă este un defect generează repliere și transformare.


Fiecare ființă umană are un profil unic BaZi. Acest profil reprezintă cadrul personal de referință care constă în atitudinile, abilitățile, presupunerile, așteptările în raport cu noi înșine, cu celălalt, cu viața.

Folosirea acestui instrument poate fi utilă pentru a înțelege atitudini și comportamente exterioare, relațiile dintre ele și felul în care ne putem raporta la ele în mod corect.

Unul dintre efectele decodificării profilului propriu este că descoperind potențialul unic ești umplut de un adânc respect pentru unicitatea fiecărei ființe.

Nușa este absolventă a Facultății de Psihologie, s-a specializat în hipnoză, relaxare și terapie ericksoniana, în terapie de cuplu și familie și în Managementul relațiilor interumane–metoda E.S.P.E.R.E (metodă de comunicare creată de psihosociologul francez Jacques Salome).

 

 

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!