Obiceiuri de productivitate acasă și la birou

Obiceiuri-de-Productivitate- acasa si la birou- Webinar Gratuit - Fundatia CCU

Obiceiuri de productivitate acasă și la birou


În data de 4 februarie 2020 a avut loc Webinarul  Obiceiuri de productivitate acasă și la birou,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili, unde alături de Daniela Irimia, trainer certificat și consultant, vom înțelege care sunt principiile productivității, cum să ne organizăm timpul și activitatea astfel încât obiectivele pe care ni le propunem să devină realitate.

Vrei să afli cum să fii mai eficient și eficace în activitățile tale personale și profesionale? Vrei să descoperi acele acțiuni mici dar cu impact mare asupra rezultatelor pe care le obții? Vrei să îți gestionezi mai bine timpul și energia?

Împreună vom găsi modalitățile optime prin care să echilibrăm viața personală cu cariera, fără compromisuri.


Cui s-a adresat acest webinar?

  • Angajaților care lucrează de acasă sau de la birou;
  • Managerilor ce vor să își eficientizeze munca dar să își înțeleagă și oamenii din echipă mai bine;
  • Freelancerilor și antreprenorilor în căutare de echilibru între muncă și familie;

În cadrul webinarului participanții au  descoperit detalii despre:

Cum să ne setam obiective relevante pe care să le putem atinge cu o investiție moderată de resurse (timp, bani, energie).

  • Principiile productivității. Cum să identifici activitățile cu consum mic de energie dar cu beneficii mari în productivitate;
  • Elemente de organizare și planificare a timpului. Cum să fii mai eficient și eficace muncind același număr de ore;
  • Câteva micro-obiceiuri ignorate de majoritatea dar care te scutesc de pierderile de energie și frustrări legate de timp.

Despre trainer:

Daniela Irimia este trainer, consultant și autor de cărți de dezvoltare personală și profesională. Are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting. În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro

Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru antreprenori, freelanceri și lideri.

A scris cărțile Femeia Independenta și Eliberează-te de stres, cărți pe care le găsiți aici.


Vrei să afli din timp despre webinariile GRATUITE organizate de Fundația CCU ?

Abonează-te acum prin formularul alăturat!

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale:  

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.