Negocierea cu copiii

 


 În data de 12 iunie 2019 va avea loc Seminarul  „ Negocierea cu copiii”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Speaker-ul acestui seminar este doamna Cristina Bodoni - trainer certificat în formare pluridisciplinară și personală, cu master în Managementul crizelor și prevenirea conflicetelor  din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str.Progresului 134-138, et 1,sala Mihai Eminescu, sector 5, București, începând cu orele 17:45.

 Înscrierile se fac completând formularul alăturat!


Fie că ești părinte, bunic sau lucrezi cu copiii, la cursul de negociere vei vedea că metodele de negociere prezentate într-o lumină inovativă sunt la îndemâna tuturor. Pentru gestionarea eficientă a momentelor dificile avem nevoie doar de răbdare, perseverență și mici trucuri.

Cum? Venind la cursul de negociere cu copiii, aici, vom începe să facem primii pași în lumea complicată a copiiilor. Uitând că și noi am fost copiii, acum, negocierea ni se pare un termen evaziv, dar, fiecare copil a folosit diferite tehnici de negociere cu părinții, frații sau bunicii.

Cine nu își amintește de negocierea  cu mama să ne lase să ne jucăm mai mult, să nu mâncăm ceea ce nu ne plăcea sau să ne cumpere ce văzusem mai devreme?Ne place sau nu, în rutina zilnică a vieții suntem supuși conflictelor, negocierilor și concesiilor.

Ce tehnică ar trebui să folosim? Care este cea mai potrivită abordare pentru fiecare dintre noi? Dar pentru partenerul nostru de negociere? Este el, copilul, un partener sau un viitor adversar?

La toate aceste întrebări, cât și la altele veți găsi răspunsul în cadrul Seminarului „ Negocierea cu copiii”.


Cursul are în vedere următoarele aspecte:

  • Strategii și reguli de negociere cu cei mici;
  • Învățarea tehnicilor de negociere în scopul dezvoltării relațiilor adult-copil și reducerii diferențelor dintre generații;
  • Depășirea perioadelor de negație a copiilor, demontarea obiecțiilor celor mici și a adolescenților;
  • Sesiuni interactive unde experiențele bune și rele sunt împărtășite reciproc de cei mari pentru prevenirea unor viitoare probleme cu cei mici.

Evenimentul se adresează părinților, bunicilor și educatorilor, celor care vor să descopere tehnici de negociere în prevenirea tensiunilor, reducerea numărului conflictelor şi diminuarea diferențelor între generații.

Cristina Bodoni este specialist cu experiență internațională în comunicare, relații publice și negociere, cu experiență în instituții publice, organizații multinaționale și în proiecte sociale și muncă de teren în cadrul unor organizații non-guvernamentale internaționale precum OXFAM - Belgia.

Parcarea este gratuită!


Vă așteptăm!


Termeni și condiții
Politică de confidențialitate
Politică privind cookie-urile

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.