Managementul Stresului

În data de 23.03.2023 a avut loc webinarul - Managementul Stesului - organizat de Fundația CCU împreună cu trainerul Cătălina Duțu.

Prin organizarea acestui eveniment Fundația CCU a susținut Grădinița cu Program Normal din Ariceștii de Zeletin să beneficieze de o imprimantă pentru activitățile educaționale.

🎯Mai multe informații despre Proiectul nostru și Grădinița cu Program Normal din Ariceștii de Zeletin – AICI!

Conform unui studiu realizat la nivel mondial, publicat aici (https://www.qualtrics.com/blog/confronting-mental-health/), 67% dintre respondenți au reclamat creșterea nivelului de stres. Nu este de mirare că ne certăm toți cu toți, că nu ne înțelegem prea bine cu cei apropiați și cu cei cu care interacționăm ocazional, de exemplu în social media.

Dacă procentul de mai sus ți se pare la fel de alarmant ca și nouă, dacă consideri că stresul face parte din tine, te invităm să înțelegi de unde provine și să identifici modalități concrete prin care îl poți înlătura din viața ta. Vestea bună este că se poate! Dovada sunt acei oameni din jurul nostru care reușesc să își păstreze zâmbetul autentic, energia și să inspire dincolo de tot și de toate.

Cu ce plecat acasă cursanții în urma acestui webinar ?

• Indicii clare despre ce pot face pentru a se relaxa;
  • Tips&tricks pentru utilizarea matricei priorităților, parte din managementul timpului, acel  instrument pe care să îl folosești pentru eliminarea stresului;
  • Momente WOW care îi vor însoți pe mai departe în drumul tău către ei însuși;
  • O listă cu recomandări bibliografice, suport pentru eliminarea stresului.

Detalii trainer:

Cătălina Duțu este absolventă de marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA. Are o experiență de peste 15 ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management. A fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați.

În ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri și strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior. Este antreprenor și trainer acreditat. Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificate în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos:

• relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului;
  • relația cu ceilalți prin Leadership;
  • relația cu banii prin Managementul banilor.

A lansat în anul 2022 cursuri de educație financiară și antreprenorială pentru copii și adolescenți cu același gând de a planta semințe sănătoase în societatea românească. Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor.

Vino alături de noi și găsește-ți echilibrul în "forfota" din jurul tău!

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!