Inteligența Interpersonală

Inteligenta-Interpersonala-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

Inteligența Interpersonală


În data de 26 ianurie 2021 a avut loc Webinarul  Inteligența Interpersonală,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili, unde împreună cu Dorin Boabeș (trainer certificat), participanții au înțeles conceptul care le oferă oamenilor posibilitatea de a înțelege nevoile și motivațiile celor din jur, ajutându-i astfel, să-și îmbunătățească influența.

Vrei să descoperi ce este inteligența interpersonală și în ce fel te poate ajuta în gestionarea relațiilor cu oamenii din jurul tău?


Cui s-a adresat acest webinar?

Evenimentul se adresează oricui își dorește să înțeleagă mai bine cum elemente precum: înțelegerea oamenilor, integrarea feedback-ului, exprimarea clară și asertivitatea pot îmbunătăți interacțiunile cu cei din jur, fie ei colegi de birou sau persoane din familie sau cercul de prieteni;

Din eveniment ne luăm o mai bună înțelegere a interacțiunilor umane, a motivațiilor fiecăruia dintre noi de a ne afla în interacțiuni, a comportamentelor pe care le avem, etc;

În produsele și serviciile Mind Architect (podcast, sesiuni de training, workshops-uri, conținut digital premium) ne concentrămpe o serie de subiecte care vor permite comunității să își îmbunătățească atât viața personală, cât și profesională.

  • Fundamente Neuroștiințifice - descoperă concepte de bază despre cum funcționează creierul tău și învață să pilotezi mai bine cea mai performanță aparatură din Universul cunoscut.
  • Comunicare - explorează puterea cuvintelor, în conversații private sau în discurs public și descoperă cum ele îți construiesc scenariile de viață pe care ajungi să le trăiești.
  • Productivitate și Obiceiuri - neuroștiința și psihologia performanței, mindset, pașii mici dar constanți care fac o mare diferență.
  • Cariera și Viața Profesională - învață despre orientare în carieră, negocieri, leadership, management, conversații dificile, dinamică de echipă și cultură de organizație, progres în carieră, mentorship, coaching.
  • Fericire și Stare de bine - sănătate fizică, psihică și emoțională, înflorire personală, ce contează cu adevărat și cum să trăiești cu sens.
  • Fenomene sociale - fake news, diferențe generaționale, teorii conspirative, sărbătorile în familie, pandemia COVID; aici analizăm psihologic și neuroștiințific evenimentele cotidiene care ne provoacă și învățăm să le gestionăm mai bine.
  • Experimente și Studii de caz.

 Despre trainer:

 Cu experiență în management-ul mai multor echipe de-a lungul a mai mult de 20 de ani, Dorin Boabeș este pasionat de comunicare eficientă, leadership pozitiv și este un adept al ideii că orice viziune ar trebui dezvoltată pe crearea de valoare prin implicarea resurselor umane.

Dorin are un MBA de la Universitatea Warwick din UK.

Ca trainer certificat, Dorin este în mod special inspirat de a livra cursuri din zona de leadership, management și consultanță. Este trainer certificat și consultant în analiză comportamentală, folosind instrumentul de analiză a personalității DISC. Dorin este, de asemenea, un podcaster de succes, fiind cofondatorul a două podcast-uri: Mind Architect (mindarchitect.ro), podcast despre neuroștiință aplicată în viața de zi cu zi și Rețeaua (reteaua.podbean.com), un podcast despre poveștile din peisajul IT românesc.


Despre Mind Architect:

Psihologie și Psihoterapie - observă cum este organizată viața ta interioară și identifică ce se află în spatele emoțiilor, gândurilor și comportamentelor tale;

 Cunoaștere de sine - află cum temperamentul, personalitatea, genetica, experiențele timpurii, educația, cultura și mediul contribuie la cine ești și ce înclinații ai și învață să profiți de asta;

Relații - înțelege-ți propriile nevoi și pe cele ale celor din jur și învață cum să cultivi relații sănătoase și sustenabile.

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.