Inteligența emoțională și relațională

Inteligenta-Emotionala-si-Relationala-Seminar-Gratuit-Fundatia-CCU

Inteligența emoțională și relațională


În data de 10.09.2019,  a avut loc Seminarul “Inteligența emoțională și relațională eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Speakeri în cadrul evenimentului au fost: Simona Podgoreanu  -  trainer, manager și consultant de peste 15 ani și Oana Scarlat – coach și trainer NLP Resonanz Kutchera, Austria.

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str.Progresului 134-138, et 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București, începând cu orele 17:30.


Sesiunea ne ajută să conștientizăm cum potențăm inteligența emoțională și cum relaționăm mai bine, dezvoltându-ne empatia și flexibilitatea comportamentală.Pe parcursul celor 2 ore de workshop vom afla ce este inteligența emoțională și cum o putem dezvolta, vom înțelege ce stă la baza ei și care este impactul în viață noastră, atât în plan personal, cât și emoțional.


Temele abordate în cadrul seminarului au fost:

-De ce şi când EQ e mai important ca IQ;

-Costul absenţei inteligenţei emoţionale;

-Dezvoltarea empatiei și flexibilității comportamentale prin:

  • Raport
  • Calibrare
  • Ascultare

Simona Podgoreanu  susține cursuri de leadership, negociere și managementul resurselor umane. A fost director de Resurse Umane în cadrul unui Grup de companii antreprenoriale cu 850 de angajați . A absolvit programe de specializare la HEC Montreal și Institute d’Administration , Franța, în domeniul Resurselor Umane sau train the trainers.

Oana Scarlat este director de marketing și vânzări în cadrul EXEC-EDU, una dintre cele mai respectate companii de training din România. Lucrează cu clienti din cele mai variate industirii , în calitate de consultant, coordonator de programe de training și trainer în comunicare, relații conștiente și managementul conflictelor.

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!