Inteligența emoțională și relațională

În data de 10.09.2019 va avea loc Seminarul “ Inteligența emoțională și relațională  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Speakeri în cadrul evenimentului vor fi: Simona Podgoreanu  -  trainer, manager și consultant de peste 15 ani și Oana Scarlat – coach și trainer NLP Resonanz Kutchera, Austria.

Seminarul va avea loc la sediul Fundației CCU din Str.Progresului 134-138, et 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București, începând cu orele 17:30.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

Sesiunea ne ajută să conștientizăm cum potențăm inteligența emoțională și cum relaționăm mai bine, dezvoltându-ne empatia și flexibilitatea comportamentală.Pe parcursul celor 2 ore de workshop vom afla ce este inteligența emoțională și cum o putem dezvolta, vom înțelege ce stă la baza ei și care este impactul în viață noastră, atât în plan personal, cât și emoțional.

Temele abordate în cadrul seminarului vor fi:

-De ce şi când EQ e mai important ca IQ;

-Costul absenţei inteligenţei emoţionale;

-Dezvoltarea empatiei și flexibilității comportamentale prin:

• Raport
  • Calibrare
  • Ascultare

Simona Podgoreanu  susține cursuri de leadership, negociere și managementul resurselor umane. A fost director de Resurse Umane în cadrul unui Grup de companii antreprenoriale cu 850 de angajați . A absolvit programe de specializare la HEC Montreal și Institute d’Administration , Franța, în domeniul Resurselor Umane sau train the trainers.

Oana Scarlat este director de marketing și vânzări în cadrul EXEC-EDU, una dintre cele mai respectate companii de training din România. Lucrează cu clienti din cele mai variate industirii , în calitate de consultant, coordonator de programe de training și trainer în comunicare, relații conștiente și managementul conflictelor.

Parcarea este gratuită.

Vă așteptăm!