Impactul Megatendințelor în Business

Digitalizarea transformă companii, modele de afaceri și oameni. Este realitatea zilelor noastre și a viitorului.

Consideri că afacerile deja existente vor fi influențate, mai devreme sau mai târziu, de ce se întâmplă în lume? De digitalizare, de existența resurselor limitate, de inegalitățile sociale, de exemplu?

Vrei să începi o afacere și îți dorești succes pe termen lung? Ce ar fi să planifici viitorul afacerii tale și al tău plecând de la contextul global? Pentru că DA, este posibil să întrezărim ce urmează. Astfel ne putem calibra afacerea și propria persoană plecând de la o viziune macroeconomică cu ajutorul indicatorului DRIVE dezvoltat de profesorii Mark ESPOSITO și Terence TSE.

Speaker în cadrul evenimentului va fi doamna Cătălina DUȚU - Consultant de marketing și afaceri, antreprenor și trainer din pasiune, coordonator de proiecte în valoare de peste 20 milioane de euro și a formator profesional a peste 300 de colegi.

Asadar, daca vrei sa afli care sunt cele cinci megatendințe care au deja impact la nivel mondial și cum influențează acestea Romania, te asteptăm miercuri, 11 decembrie 2019, la seminarul “Impactul Megatendințelor în Business” ce va avea loc la sediul Fundației CCU Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București de la ora 17:30.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat!

Seminarul va fi interactiv, opinia și experiența ta sunt importante pentru succesul acestuia, vei afla posibile soluții pe care să le folosești și să le adaptezi nevoilor tale.

Participanții vor fi în centrul discuțiilor.

Tematica aleasă se adresează tuturor celor care înțeleg că punctul de plecare al rezultatelor de excepție, în lumea globalizată, este cunoașterea ansamblului și trasformarea informațiilor în oportunități de creștere. Flexibilitatea este cheia, iar schimbarea, o dată asumată și integrate, cu disciplină, asigură creștere. Este realitatea țărilor dezvoltate și a oamenilor împliniți.

Pe parcursul celor două ore de seminar te invitam să ieși din zona de micro-management, de probleme apăsătoare și urgente și să iei contact cu o altă perspectivă, pe care ulterior alegi dacă și cum o explorezi mai departe.

Despre trainer

Cătălina DUȚU este licențiată în Marketing – Academia de Studii Economice, București 2002, Executive MBA – Cotrugli Business School, Belgrad - noiembrie 2019 și deține o experiență vastă în top management.

Parcarea este gratuită!

Vă așteptăm!