Iertarea, darul pe care ti-l poti oferi- Catrinel Rus-Fundatia CCU

Iertarea, darul pe care ți-l poți oferi!

Știm pe de rost ce înseamnă iertarea. Nu avem nevoie de timp de gândire ca să răspundem la întrebarea:  ce înseamnă pentru noi ,,a ierta’’. Am iertat de atâtea ori de-a lungul vieții că am pierdut șirul. Am iertat cu adevărat? Ne-am găsit liniștea iertând?

Vă așteptăm pe data de 30 iulie 2020, de la ora 18:00 la webinarul GRATUIT: Iertarea, darul pe care ți-l poți oferi!, unde împreună cu Catrinel Rus – Life Coach, vom descoperi o altă perspectivă despre ce înseamnă ,,a ierta’’, dar și capacitatea de a discerne dacă am iertat pe cineva cu adevărat sau nu.

LOCURI INDISPONIBILE!!!

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download

Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv marți, 29.07.2020, ora 15:00.

Cui i se adresează webinarul?

• tuturor celor care se simt împovărați în viața lor și sunt hotărâți să facă  o schimbare, dar nu știu de unde să înceapă;
  • celor care doresc să facă un pas în afara a ceea ce percep cu mintea conștientă,  acceptând instrumente noi și perspective diferite;
  • încep să intuiască sau cunosc deja puterea subconștientului și sunt deschiși la schimbările care vin prin meditație.

Cui NU i se adresează webinarul?

• persoanelor care cred că viața se rezumă la satisfacerea nevoilor materiale;
  • celor care nu sunt dispuși să abandoneze căile bătătorite pe care le cunosc deja;
  • persoanelor care cred că sunt doar niște victime colaterale ale vieții și aleg să rămână așa.

Descrierea detaliată a temei:

Webinarul va avea două părți distincte:

I Iertarea celorlalți

• ce nu înseamnă iertarea,  cu exerciții practice;
  • ce înseamnă de fapt iertarea,  cu o meditație.

II Iertarea de sine

• recunoașterea neiertării de sine;
  • meditație cu copilul interior.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

• cu o altă perspectivă despre ce înseamnă ,,a ierta’’;
  • cu capacitatea de a discerne dacă am iertat pe cineva cu adevărat sau nu;
  • eliberarea bagajului inutil adunat datorită așa numitelor iertări forțate;
  • vor ierta în totalitate sau vor face primii pași, depinde de hotărârea, de deschiderea dar și de rănile fiecăruia.

DETALII TRAINER

Catrinel Rus este Life Coach, Formator, NLP Practitioner, Trainer Persolog.

"Bine ai venit, sunt Catrinel Rus. Te întâmpin nu numai ca și Life Coach  sau Trainer certificat Persolog. Te întâmpin că un om care crede în capacitatea fiecăruia de a-și lua viață în propriile mâini, de a face schimbări de perspectiva și de percepție. Uneori adormit, alteori doar împotmolit, potențialul tău interior, are nevoie de tine ca să înceapă să se descătușeze.

Cine ai fi tu dacă ai sparge tiparele adoptate de la ceilalți ? Dacă te-ai elibera de convingeri limitative? Viața nu este doar ceea ce ți se întâmplă. Viața este suma alegerilor pe care le faci clipă de clipă, conștient sau nu.

Indiferent unde te afli în acest moment, dacă îți dorești această călătorie alături de mine, te aștept cu bucurie." Catrinel Rus

blank