Webinar – Gestiune de Conflict

blank

Conflictele sunt o sursă sigură de creștere.

Până și Pământul a luat ființă în urma unui conflict major: Big Bang-ul 🙂

Doar că ele trebuie gestionate corect pentru că altfel, conflictele sunt și sursa sigură a tuturor îmbolnăvirilor. Astfel că fiecare dintre noi are nevoie să știe să le gestioneze corect și eficient.

Te invităm pe data de 14 mai 2020, de la ora 18:00 la Webinarul GRATUIT - “ Gestiune de Conflict”un seminar interactiv, dedicat tuturor celor care își doresc să știe cum să își gestioneze emoțiile și comportamentul în conflict, fie că este în familie sau cu doamna de la casă de la supermarket-ul din colț.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webminar, te rugăm să îti downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download
Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv miercuri, 13.05.2020, ora 15:00.

Alăuri de noi va fi Anca Felea – trainer și Expert în Comunicare non și paraverbală, care va  discuta aspecte legate de:

• Conflicte și tipurile acestora;
  • Conflictul ca dezechilibru energetic;
  • Marile emoții negative și impactul lor în corp - cum ne îmbolnăvesc conflictele abordate incorect sau nerezolvate;
  • Schema gând-emoție-reacție;
  • Tehnici și tactici concrete de gestionarea (nu de aplanare)  conflictelor;

Agenda Webinar:

• Ora 18:00  - 18:05 - Primirea Invitaților
  • Ora 18:05 - 20:00 - Sustinerea prezentarii

Detalii Trainer:

’După o experiență de peste 25 de ani în multinațională, în funcții administrative și de conducere, am făcut o schimbare mare (sau poate nu atât de mare) de carieră și am devenit Expert în Comunicare non și paraverbala, profiler de business, hipnoterapeut și terapeut în Terapia prin Regresie’’ Anca Felea

Vă așteptăm!

blank