Webinar – Gestiune de Conflict

Gestiune de Conflict - Seminar Gratuit - Fundatia CCU

Gestiune de Conflict

În data de 14 mai 2020 a avut loc Seminarul Gratuit  Gestiune de Conflict,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Conflictele sunt o sursă sigură de creștere.

Până și Pământul a luat ființă în urma unui conflict major: Big Bang-ul 🙂

Doar că ele trebuie gestionate corect pentru că altfel, conflictele sunt și sursa sigură a tuturor îmbolnăvirilor. Astfel că fiecare dintre noi are nevoie să știe să le gestioneze corect și eficient.

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webminar, te rugăm să îti downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download
Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv miercuri, 13.05.2020, ora 15:00.

Alăuri de noi va fi Anca Felea – trainer și Expert în Comunicare non și paraverbală, care va  discuta aspecte legate de:

• Conflicte și tipurile acestora;
  • Conflictul ca dezechilibru energetic;
  • Marile emoții negative și impactul lor în corp - cum ne îmbolnăvesc conflictele abordate incorect sau nerezolvate;
  • Schema gând-emoție-reacție;
  • Tehnici și tactici concrete de gestionarea (nu de aplanare)  conflictelor;

Agenda Webinar Gestiune de Conflict:

• Ora 18:00  - 18:05 - Primirea Invitaților
  • Ora 18:05 - 20:00 - Sustinerea prezentarii

Detalii Trainer:

’După o experiență de peste 25 de ani în multinațională, în funcții administrative și de conducere, am făcut o schimbare mare (sau poate nu atât de mare) de carieră și am devenit Expert în Comunicare non și paraverbala, profiler de business, hipnoterapeut și terapeut în Terapia prin Regresie’’ Anca Felea

Vrei să afli din timp despre webinariile GRATUITE organizate de Fundația CCU ?

Abonează-te acum prin formularul alăturat!

Ups. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?