GDPR-Responsabilitatea și motivarea angajatului

GDPR---Responsabilitatea-si-motivarea-angajatului---Seminar-Gratuit---Fundatia-CCUGDPR-Responsabilitatea și motivarea angajatului

În data de 27.03.2019 a avut loc Seminarul " GDPR - Responsabilitatea și motivarea angajatului ”, eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Corecți, Competenți și Utili.

Speaker-ul acestui eveniment a fost doamna Ruxandra Sava - Avocat, CIPP/e, Fondatoare LegalUp.ro.

GDPR se aplică din luna mai 2018 și aduce pentru companii o serie de obligații pe care trebuie să le respecte. În prag de tranziție către societatea digitală, protecția datelor cu caracter personal se află pe agenda de lucru a fiecărei companii. GDPR cere companiilor să implementeze măsuri tehnice și organizatorice eficiente pentru protecția datelor personale.

În cadrul seminarului cu tema „Strategii și mecanisme pentru motivarea angajaților să respecte GDPR” s-au discutat urmatoarele aspecte:

1. Cum să explici angajaților pe înțelesul lor care sunt principiile GDPR și la ce ar trebui să fie atenți atunci când manevrează date cu caracter personal?;
  2. Amenințările cibernetice și sfaturi practice pentru evitarea lor;
  3. Cum facem un training adecvat angajaților?;
  4. Cine răspunde atunci când un incident de securitate s-a produs ca urmare a faptei unui angajat sau a unui colaborator?
  5. Care este rolul unui responsabil cu protecția datelor?
  6. Acordul de confidențialitate – instrument pentru protecția datelor și a secretelor comerciale;
  7. Ce politici și proceduri trebuie să aibă o companie pentru a respecta GDPR și a responsabiliza angajații?

Vrei să afli din timp despre webinariile GRATUITE organizate de Fundația CCU ?

Abonează-te acum prin formularul alăturat!

Ups. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?