Frica de esec -Roxana Staniloiu-FundatiaCCU

Frica de eșec - de ce apare și cum să o depășești?

Frica de eșec este una dintre cele mai des întâlnite cauze care stau în calea atingerii obiectivelor noastre. Cel mai puternic efect pe care îl are este ca ne blocăm într-o stare de inacțiune.

Cântărim toate posibilele căi de acțiune și ne gândim și ne răzgândim de mai multe ori cu privire la cea pe care să mergem. Ne justificăm constant în minte motivele pentru care ar fi mai bine să nu reacționăm și găsim câte o problemă pentru fiecare soluție posibilă. Așa că, dacă vrem sa ne atingem obiectivele, este important să dizolvăm frica mai întâi, ca apoi să creăm un plan de acțiune clar și să facem pași înspre dorințele noastre împlinite.

Te așteptăm la webinarul GRATUIT- Frica de eșec - de ce apare și cum să o depășești?”, susținut de Roxana Stăniloiu, coach transformațional,  pe data de 24 noiembrie 2020, de la ora 18:00, să descoperi ce este frica și cum se formează, sau ce înseamnă frica de eșec si cum apare aceasta?

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download .

Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv luni, 23.11.2020, ora 15:00.

Pentru cine este acest webinar:

• Pentru cei care au obiective pe care vor să le atingă și lucrează la ele;
  • Cei care au experimentat frica de eșec în viețile lor personale și profesionale;
  • Pentru cei care simt frica de eșec și asta îi ține pe loc;
  • Pentru cei care au încetat sa mai acționeze în spre obiectivele lor pentru că i-a oprit frica de eșec;
  • Pentru cei care își asumă responsabilitatea pentru viața lor;
  • Pentru cei care au testat mai multe căi să își atingă anumite obiective, dar nu au reușit.

Pentru cine NU este acest webinar:

• Pentru cei care cred că viața li se întâmplă și ei nu pot să schimbe nimic;
  • Pentru cei care cred ca au încercat deja tot ce era posibil ca să scape de frica de eșec și să își atingă obiectivele;
  • Pentru cei care nu vor să lucreze exerciții practice.

Pe parcursul webinarului, vom explora:

• Ce este frica și cum se formează;
  • Cum se manifestă frica în corp și ce efecte are;
  • Ce înseamnă frica de eșec și cum apare;
  • Exerciții practice prin care sa dizolvăm frica de eșec.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

• Cu o perspectivă nouă asupra a ceea ce înseamnă eșecul;
  • Cu o înțelegere clară asupra procesului prin care se formează frica, la nivel mental și fiziologic;
  • Cu unelte practice prin care să își dizolve fricile și, implicit, frica de eșec;
  • Cu o stare de eliberare și inspirație legată de anumite momente din trecutul lor, pe care le-au catalogat drept eșec.

Detalii trainer:

Numele meu este Roxana Stăniloiu și sunt coach transformational. Sunt pasionată de conștiența umană și studiez instrumente diverse prin care sa îmi folosesc în mod intenționat mintea ca să îmi ating obiectivele. Misiunea mea e să îi ajut pe oameni să transforme percepții și perspective ca să își atingă obiectivele materiale și emoționale. Și fac asta în coaching prin instrumente simple, dar eficiente și practice bazate pe legile Universului.

Asta e calea prin care îmi îndeplinesc în acest moment viziunea. Viziunea despre o  lume în care oamenii creeaza în mod intenționat ceea ce își doresc în viețile lor și nu pe pilot automat. Adică viața nu li se întâmplă, ci o creează. Deci se folosesc în mod conștient de puterea pe care au, prin gandurile lor.

De-a lungul experienței mele, mi-am ajutat clienții să:

• își vindece depresia sau anxietatea;
  • dizolve provocări legate de cariera lor;
  • vindece relații cu foști parteneri și traume din copilărie;
  • găsească sens și acceptare de sine în momentele în care se comparau cu ceilalți sau simțeau că nu sunt destul de buni;
  • depășească episoade de gelozie sau frica de abandon;
  • se valorizeze și să își crească nivelul de merit, ca sa își atingă obiectivele financiare;
  • își depășească frici și să își crească încrederea în sine”.

Va așteptăm cu drag la webinar!

Oops a apărut o eroare. Te rugăm să mai încerci!
Înscrierea a fost făcută cu succes!

Webinar GRATUIT:

Frica de eșec - de ce apare și cum să o depășești?

Pentru a putea participa la acest webinar, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Datele de logare în aplicația ZOOM, vor fi trimise luni, 23.11.2020, prin e-mail.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?