Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă

Drepturile-si-Obligatiile-angajatilor-in-relatiile-de-munca

Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă


În data de 18 mai 2021 a avut loc Webinarul  Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Vrei să ințelegi mai bine drepturile și obligațiile care iți revin prin semnarea unui contract individual de muncă? Te invităm să vezi webinarul Gratuit: ” Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă”, susținut de Oana Mastacan (profesionist în domeniul resurselor umane), pe canalul nostru de YouTube.

 În cadrul evenimentului, vei beneficia de explicarea cât mai detaliată a principalelor prevederi din Codul Muncii (Legea 53/ 2003 cu modificarile ulterioare) în legatură cu drepturile și obligațiile angajaților.


Cui i se adresează webinarul?

  • Persoanelor care nu dețin cunoștințe despre legislația muncii;
  • Persoanelor care au doar cunoștințe de bază în legislația muncii;
  • Oricărei persoane care dorește să descopere, să înțeleagă și să reușească să folosească cu succes informațiile dobândite;
  • Actualilor și viitorilor angajați;

Cu ce pleacă acasă cursanții?

  • Claritate asupra drepturilor și obligațiilor ce le revin în relațiile de muncă;
  • Crearea de așteptări realiste, la semnarea contractului individual de muncă;
  • Prîntâmpinarea abuzurilor bilaterale.

Detalii trainer - Oana Mastacan

“Profesionist în domeniul resurselor umane, am fost implicată în proiecte ce au susținut dezvoltarea continuă a capitalului uman. Prin recrutarea și selecția celor mai potrivite talente, consilierea vocațională și în carieră, prin evaluarea performanței am identificat ce trebuie îmbunătățit astfel încât obiectivele stabilite cu clientul (intern sau extern), să fie atinse.

Cel mai important pentru mine este să fac totul cu pasiune. Îmi plac oamenii și lucrul cu ei. Îmi place să știu că pot să fac diferența în atingerea unui obiectiv.  Experiența de 20 de ani în proiectele de resurse umane mi-a demonstrat că zonele care îmi generează o energie pozitivă sunt cele de consultanță, mentorat, consiliere, strategie și dezvoltare organizațională”. Oana Mastacan


Vrei să afli din timp despre webinariile GRATUITE organizate de Fundația CCU ?

Abonează-te acum prin formularul alăturat!

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale:  

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.