Descoperă ADEVĂRATUL SENS al vieții tale!

DESCOPERA-ADEVARATUL-SENS-AL-VIETII-TALE-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

Descoperă Adevăratul Sens al vieții tale!


În data de 10 noiembrie 2021 a avut loc Webinarul  Descoperă Adevăratul Sens al vieții tale!,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Simiți uneori că ai pierdut contactul cu motivația, cu viața, cu cei din jur? Simți că nu mai știi cum să menții relația cu familia, cu soțul, cu copilul, într-o linie armonioasa și optimista sau te simți mereu depășit/a, fără chef de viață, fără ambiție? Poate că grijile de zi cu zi te-au făcut să pierzi controlul asupra vieții tale astfel încât ai rătăcit direcția către ADEVĂRAUTUL SENS al existenței tale!

Niciodată nu este prea târziu să începi să te „reconstruiești” din interior și să o iei de la zero, fiindcă totul depinde de TINE și de energia pe care o atragi!

 


Cui i s-a adresat webinarul?

Webinarul este pentru tine :

  • Dacă te regăsești în situațiile descrise mai sus;
  • Dacă te trezeșți frecvent în conversații toxice care iți macină din energie;
  • Dacă te simți mereu obosit/a și în căutare de ceva “din exterior” care să-ți schime starea pe care o simți în interior.

Structura cursului:

  1. Cine ești în momentul acesta al vieții tale?
  2. Renunță la toate straturile, credințele, conceptele pe care le-ai adunat de-a lungul vieții, de la părinți, bunici, școală societate, etc
  3. Te întorc la ESENȚĂ TA! Cine ești cu adevărat dincolo de toate experiențele care te-au construit până acum!
  4. Te voi aduce în starea ZERO, pentru a scapa de "sensul" vechi al vieții tale, care a fost să trăiești pentru alții, să fii elevul/a perfect/ă la școala vieții ALTORA.
  5. Iți dezvălui pașii concreți prin care îți poți crea propria viață, din adevărul tău autentic!
  6. Te învăț cum să-ți rescrii povestea ta, de aici vei începe să fii tu cu ADEVĂRAT.
  7. Vei învăța ce înseamnă o viață fericită, cu banii fericiți și succesul fericit!

Despre TRAINER:

Eu sunt Cristina Macarie, 7FiguresBusinessStrategist, Life&Business Coach, Mentor Internațional, Inspirațional Speaker în Germania, Elveția, Austria și România. Sunt o creatoare de povești de succes. Mă dedic trup și suflet oamenilor care doresc să iasă din credințele și barierele ancestrale de sărăcie și nefericire! Prin programele mele, anulez cu implicare 100%, toate conceptele și blocajele cu care oamenii vin din copilărie. Mă dedic 100% oamenilor cu care lucrez, iar fiecare om care se decide să-și schimbe viața alături de mine, își vă semna petiția pentru o poveste de succes, o viață împlinită, autentică și plină de sens! Dau o voce fiecărui suflet care s-a rătăcit în frici, dureri, prejudecăți și gânduri sfâșiate de neputință!

Am transformat sute de vieți și nu mă opresc din a dărui dragostea pentru viață, sub toate formele sale!

Din dragoste pentru visuri,
Cristina :)”

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.