Cum să transformi Cearta în Dialog

Cum-să-transformi-Cearta-în-Dialog--Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

Cum să transformi Cearta în Dialog

În data de 14.04.2022 a avut loc Webinarul „Cum să transformi Cearta în Dialog,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Oricât de multe ai avea, bunuri materiale sau bani, poziții înalte în structura companiei sau și mai mulți clienți în afacerea ta, la finalul zilei când pui capul pe pernă și tragi linie ai vrea să ai pe cineva care să te placă pentru ceea ce ești tu în sufletul tău, care să te înțeleagă și să te asculte când nu mai poți.

Cineva în fața căruia să poți plânge fără teama de a fi judecat, pe cineva cu care să împarți succesul dar și eșecul, pe cineva care te încurajează, te ajută, îți aduce un ceai când ești răcit sau te strânge în brațe.

Și, da, vorbim despre partenerul de cuplu. Dar cum să faci toate astea când sunteți atât de diferiți și vă certați din orice?

Soluția la problema ta este la un click distanță și o poți afla dacă participi la MasterClass-ul Gratuit Cum să transformi Cearta în Dialog  organizat pe data de 14.04.2022.

Te invităm să o cunoști pe Vali Ciocioi - Coach și Consultant în Analiză Comportamentală DISC , prin intermediul canalului nostru de YouTube – care te va îndruma ce să faci ca relația ta cuplu – care e cea mai importantă relație din viața unui om – să fie armonioasă și de lungă durată.

Înainte de toate obiectivele de performanță pe care ți le vei pune, important este să începi cu acesta: „Relația mea de cuplu îmi aduce liniște, împlinire și mă pot baza oricând pe partenerul meu de viață că mă susține și eu voi face în așa fel încât și el să simtă același lucru din partea mea.”

Pentru cine este acest MasterClass?
Îi așteptăm pe cei care vor să înțeleagă de ce apar neînțelegerile în relațiile de cuplu și cum le putem rezolva prin comunicare.

Pentru cine nu este acest MasterClass?

• Cei care consideră că nu mai trebuie să schimbe nimic la ei;
  • Cei care cred că vinovat de toate certurile din cuplu este doar partenerul lor;
  • Cei care doresc să aibă mereu dreptate și partenerul e cel care trebuie să se schimbe.

Ce poți afla din acest MasterClass:

• Unde și cum are loc de fapt comunicarea;
  • Cum să vorbești cu omul drag în funcție de stilul său de personalitate;
  • Cum rezolvi conflictele cu care te confrunți.

Dacă pentru tine sunt importante cele de mai sus, promitem că merită să participi. Vei afla cum poți repara relația în care ai investit ani buni din viața ta, dar și sentimente.

Prezentare Trainer:

"Sunt Vali Ciocioi. Îmi place să mă conectez cu oamenii și mă bucur că ne-am „întâlnit”. Sunt Coach și Consultant în Analiză Comportamentală DISC și lucrez de peste 24 de ani cu oameni și pentru oameni.

Am înțeles destul de repede, atât pe plan personal cât și profesional, că la baza relațiilor umane stă ....comunicarea. Îmi amintesc câte provocări am avut în dezvoltarea mea profesională: să mă cunosc mai întâi pe mine, să învăț să ascult, să refrazez, să pun întrebări, să identific ce stil de personalitate au clienții și cum să stabilesc relații cu ei.

Sunt împreună cu șotul meu de peste 30 de ani din care de 28 suntem căsătoriți. Nu a fost totul numai lapte și miere. O relație nu se construiește într-o zi, se construiește zi de zi.

Am aplicat în relația mea tot ce s-a potrivit din cursurile de dezvoltare personală pe care le-am făcut. Dar cel mai mare câștig a fost că am aflat ... cum să vorbesc cu el, cu soțul meu. Am înțeles care e modul în care pot să-i spun lucruri fără să ajungem la certuri.

An de an, relația noastră a devenit mai puternică și am învățat să rezolvăm conflictele, să transmitem iubire și respect și să ne bucurăm unul de celălalt.

Relațiile fericite nu apar de la sine. E nevoie de DOI oameni care construiesc împreună, nu care se luptă pentru supremație. De peste 7 ani ajut oamenii – ca mine și ca tine – care vor să se cunoască pe ei înșiși, să se dezvolte pe plan personal, să se simtă ascultați și admirați și să aibă relații armonioase ".

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!