Cum să-ți creezi un curs online

Cum-sa-creezi-un-curs-online - Fundatia CCU - Webinar CCU

Cum să-ți creezi un curs online

În data de 24 aprilie 2021 a avut loc Webinarul  Cum să-ți creezi un curs online,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili, unde împreună cu Mara Manea – trainer cu o experiență de 23 de ani – am  descoperit o strategie clară de proiectare a unui curs online și ce anume poți face pas cu pas pentru a crea o experiență relevantă de învățare pentru cursanții tăi.

Ești trainer, profesor, antreprenor sau vii dintr-un domeniu în care comunicarea cu publicul/cursanții tăi este esențială în mediul online?

Cui i s-a adresat webinarul ?

Webinarul s-a adresat celor care vor să își creeze propriile cursuri, celor care susțin deja cursuri și nu sunt mulțumiți de rezultatele lor, celor ce au avut rezultate în offline și vor să facă trecerea in online.

Cui nu i s-a adresat webinarul ?

Acest webinar nu se adresează celor care vor să afle cum să folosim platforme de e-learning sau utilizare softuri.

Cu ce plecat acasă cursanții ?

• Vor afla despre cei 4 piloni de bază pe care construim structura unui curs;
  • Vor înțelege cum să creăm ”Harta” necesară unei persoane pentru a parcurge cursul;
  • Vor primi 9 activități pentru a crește nivelul de interactivitate;
  • Vor afla care este formatul unui subiect pentru cursurile online.

Detalii trainer

Mara are o experiență de 23 ani în training (dintre care 8 ani în Coca-Cola) și de 9 ani în programe de consultanță. Își conduce propria afacere din 2009, lucrează cu companii multinaționale, românești și cu Agenții ale Consiliului Europei. A susținut peste 300 de sesiuni de curs, având până acum mii de participanți. Lucrează cu clienți corporate și individuali pentru a-i ajuta să ofere experiențe relevante de învățare online și offline.

Sunt o fire pragmatică și propun cursanților să experimenteze și să decidă ce este potrivit pentru fiecare. Găsesc soluții simple la problemele complicate. Sunt gata să ajut, să găsim cele mai bune variante pentru situații particulare. Folosesc metode pentru creșterea încrederii în sine și a stării interioare de bine, atunci când cursanții trec prin schimbări.” Mara Manea

Vrei să afli din timp despre webinariile GRATUITE organizate de Fundația CCU ?

Abonează-te acum prin formularul alăturat!

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale: