Cum să-ți creezi un curs online

Cum-sa-creezi-un-curs-online - Fundatia CCU - Webinar CCU

Ești trainer, profesor, antreprenor sau vii dintr-un domeniu în care comunicarea cu publicul/cursanții tăi este esențială în mediul online?

Atunci nu ezita să te înscrii la Webinarul Gratuit: “Cum să-ți creezi un curs online” ce va avea loc pe data de 20.04.2021, de la ora 18:30, unde împreună cu Mara Manea – trainer cu o experiență de 23 de ani – vei descoperi o strategie clară de proiectare a unui curs online și ce anume poți face pas cu pas pentru a crea o experiență relevantă de învățare pentru cursanții tăi.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul alăturat!

ATENȚIE!!! Conform politicilor GDPR actualizate, înscrierea la webinarii se va face în "doi pași" - înscrierea obișnuită prin formularul alăturat + confirmare pe mail (la mailul automat care se generează în urmă completării formularului).
Asigurați-vă că adresa de email și numărul de telefon pe care le folosiți la înscriere sunt corecte, fiind principalele modalități de comunicare ale Datelor de Conectare / Newsletter / Follow-UP/ SMS.

Locurile sunt limitate (maximum 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:45, în ordinea conectării online („logării”) participanților!!!
Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download
ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv miercuri, 20.04.2021.

Cui i se adresează webinarul ?

Webinarul se adresează celor care vor să își creeze propriile cursuri, celor care susțin deja cursuri și nu sunt mulțumiți de rezultatele lor, celor ce au avut rezultate în offline și vor să facă trecerea in online.

Cui nu i se adresează webinarul ?

Acest webinar nu se adresează celor care vor să afle cum să folosim platforme de e-learning sau utilizare softuri.

Cu ce pleaca acasă cursanții ?

• Vor afla despre cei 4 piloni de bază pe care construim structura unui curs;
  • Vor înțelege cum să creăm ”Harta” necesară unei persoane pentru a parcurge cursul;
  • Vor primi 9 activități pentru a crește nivelul de interactivitate;
  • Vor afla care este formatul unui subiect pentru cursurile online.

Detalii trainer

Mara are o experiență de 23 ani în training (dintre care 8 ani în Coca-Cola) și de 9 ani în programe de consultanță. Își conduce propria afacere din 2009, lucrează cu companii multinaționale, românești și cu Agenții ale Consiliului Europei. A susținut peste 300 de sesiuni de curs, având până acum mii de participanți. Lucrează cu clienți corporate și individuali pentru a-i ajuta să ofere experiențe relevante de învățare online și offline.

Sunt o fire pragmatică și propun cursanților să experimenteze și să decidă ce este potrivit pentru fiecare. Găsesc soluții simple la problemele complicate. Sunt gata să ajut, să găsim cele mai bune variante pentru situații particulare. Folosesc metode pentru creșterea încrederii în sine și a stării interioare de bine, atunci când cursanții trec prin schimbări.” Mara Manea

Vă așteptăm!

Oops a apărut o eroare. Te rugăm să mai încerci!
Înscrierea a fost făcută cu succes!

Webinar Gratuit:

”Cum să-ți creezi un curs online”

Pentru a putea participa la acest webinar, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Datele de logare în aplicația ZOOM, vor fi trimise luni,19.04.2021, prin e-mail şi sms pe 20.04.2021.

The SMS field must contain between 6 and 19 digits and include the country code without using +/0 (e.g. 1xxxxxxxxxx for the United States)
?

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale: