Cum să te faci remarcat de angajatorul potrivit?

Cum-sa-te-faci-remarcat-de-angajatorul-potrivit---Liliana-Paduraru---Fundatia-CCU


LOCURI INDISPONIBILE!!!

Vrei să afli care sunt elementele esențiale ale unui CV profesional sau cum te poate ajuta profilul de Linkedin să fii vizibil pentru angajator?

Te așteptăm pe data de 02.12.2020, de la ora 18:00, la webinarul GRATUIT : Cum să te faci remarcat de angajatorul potrivit?”, unde împreună cu trainerul Liliana Păduraru - Career Coach și HR Consultant vei învața cum să abordezi angajatorul potrivit într-un mod eficient și creativ astfel încât să îți maximizezi șansele de a fi chemat la interviu.


Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua webinar-ului se face până în ora 18:05. Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download .

Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv marți, 01.12.2020, ora 15:00.


De asemenea, participanții vor afla tehnici eficiente pe care 5-10 % din candidații de pe piața forței de muncă le aplică pentru a fi chemați la interviu.

Trainerul  va explica trucuri simple și eficiente care vor ajuta candidații să atragă atenția angajatorului potrivit.

Cui se adresează webminarul?

- tuturor candidaților aflați în căutarea unui job, care vor să învețe să își maximizeze șansele de a fi chemați la interviu de angajatori.

Cui NU se adresează webminarul?

Acest webminar nu se adresează candidaților care aleg doar să aplice la sute de joburi și celor care se așteaptă să primească oferta potrivită urmând aceeași strategie de aplicare pasivă.


 Tematică: 

  • Care sunt elementele esențiale ale unui CV profesional?
  • Cum te poate ajuta profilul de Linkedin să fii vizibil pentru angajator?
  • Care sunt cele mai eficiente modalități de căutare a jobului?
  • Care este mentalitatea candidatului de succes?
  • Ce înseamnă o strategie de recrutare?
  • Cum te diferențiezi de concurență?

Despre TRAINER:

Liliana Păduraru este Career Coach și HR Consultant. Are experiență îndelungată în domeniul resurselor umane, din rolul de IT Recruiter și Consultant atât în companii internaționale cât și în agenții de recrutare importante.

Crede cu tărie în potențialul uman și consideră că fiecare persoană are posibilitatea să își  descopere resursele interioare,  pentru a avea o viață împlinită și o carieră de succes.

Am decis să creez acest webminar deoarece am fost deseori întrebată  de clienții cu care lucrez cum poți să îți găsești un job în perioada de criză. Astfel, am venit în întâmpinarea nevoilor din piață cu acest webminar,  în care vom descoperi împreună cum să fim remarcați de angajatorul potrivit și să primim oferta de muncă mult dorită.” Liliana Păduraru

Vă așteptăm!

 

 

blank

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi!