Cum să reziști tentațiilor din Era Digitală

Cum-sa-rezisti-tentatiilor-in-Era-Digitala-Webinar CCU

Cum să reziști tentațiilor din Era digitală


În data de 17.03.2022 a avut loc Webinarul „Cum să reziști tentațiilor din Era digitală,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Îți dorești în continuare o viață în care să pierzi printre degete banii pe care îi câștigi?

Dacă răspunsul este NU, primul pas este să știi cum să reziști campaniilor de marketing din ce în ce mai agresive. Adevărul este că suntem asaltați de reclame, la TV, pe stradă, în magazine, în social media... Avem însă nevoie de toate produsele și serviciile pe care ne grăbim să le achiziționăm? Te-ai gândit cum ar fi să ai o viață cu adevărat împlinită, în care să știi cum să economisești și să îți asiguri, pas cu pas, independența financiară?

Prima etapă este o relație sănătoasă cu banii prin asigurarea unui echilibru bugetar. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie să ”reduci” zgomotul reclamelor din jurul tău.

Vei afla ce se găsește în spatele acestora pentru a ști cum să alegi de fiecare dată produsele și serviciile de care ai cu adevărat nevoie, fără teamă că nu vei apuca să le cumperi. Consumatorii au nevoie de informații pentru a se putea proteja de roboți, altgoritmi și presiune psihologică.


Deși marketingul este, fără îndoială, un instrument util și absolut necesar, manipularea cu ajutorul tehnologiei este în continuă creștere. Vrei să afli ce poți face concret pentru a te proteja în acest sens? Educația financiară începe cu a învăța la ce anume este bine să spunem NU pentru a avea resursele financiare disponibile atunci când este bine să spunem DA.

Cui i s-a adresat webinarul?

 • Celor care nu reușesc să spună NU ofertelor;
 • Celor care cheltuie rapid banii, imediat ce îi primesc;
 • Celor care nu reușesc să facă economii;
 • Celor care vor să obțină echilibrul financiar în viața lor;
 • Celor care sunt curios ce se află în spatele campaniilor de marketing.

Cui nu i s-a adresat webinarul?

Acest seminar nu este pentru tine dacă:

 • Ai un buget echilibrat;
 • Cumperi ce tot ce ai nevoie, fără excese;
 • Nu ești interesat(ă) de echilibrul financiar al tău și al familiei tale.

Cu ce au pleacat acasă cursanții ?

 • Tips&tricks pentru depistarea și înlăturarea influenței campaniilor publicitare agresive;
 • Momente WOW care îi vor însoți pe mai departe în alegerile făcute;
 • Tehnici de marketing și cum acestea utilizate în era tehnologiei.

Detalii trainer:

Cătălina Duțu are licență în marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA. Are o experiență de peste 20 de ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management.

A fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de producție publicitară, de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați.

În ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri și strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior. Este antreprenor și trainer acreditat.

Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificare în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos:

 • relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului,
 • relația cu ceilalți prin Leadership,
 • relația cu banii prin Managementul banilor.

Cătălina susține cursuri de Educație financiară și antreprenorială pentru copii. Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor.

Inscriere Comunitatea CCU

    Accesează link-ul de înscriere AICI!
          

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.