Cum să nu pierzi Moștenirea – aspecte legale

Cum să nu pierzi Moștenirea - aspecte legale

În data de 29.09.2022 a avut loc Webinarul „Cum să nu pierzi Moștenirea - aspecte legale”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Moștenirea sau succesiunea, reprezintă acea modalitate legală prin care sunt transmise bunurile unei persoane care a încetat din viață altor persoane, mai exact, moștenitorilor.
Este un subiect delicat cu multe necunoscute, iar dacă și tu îți dorești să descoperi modalitatea legală prin care se face o succesiune, atunci te invităm la webinarul gratuit “Cum să nu pierzi Moștenirea - aspecte legale”, din data de 29.09.2022, de la ora 18:30.

Fie că urmează să lași o moștenire, sau urmează să primești una, vino alături de noi și o vei cunoaște pe Geanina Drian – Avocat în drept civil – care va face lumină în legătură cu acest proces deloc simplu, sensibil...care îți va descrie toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru protejarea bunurilor tale.

În cadrul webinarului au fost atinse următoarele teme:

• cum se acceptă o moștenire?
  • cum se poate pierde o moștenire?
  • ce înseamnă moștenire?
  • este suficient să fim rudă/copilul cuiva ca să moștenim?
  • se moștenesc și datoriile?
  • ordinea la moștenire;
  • pot părinții să ne dea moștenire încă din timpul vieții?
  • soțul supraviețuitor și moștenirea;
  • cum un gest simplu te poate face moștenitor sau străin de moștenire.

Cui i s-a adresat webinarul ?

• celor care cred că moștenirea este ceva ce li se întâmplă pur și simplu;
  • celor care vor să cunoască;
  • celor care nu vor să piardă o moștenire.

Cui nu i s-a adresat webinarul ?

• celor care deja știu pentru că au dat - și luat! - un examen la materia asta 🙂

Cu ce au plecat acasă participanții ?

• informații care valorează greutatea lor în aur! 🙂
  • informații care ar trebui predate în școala generală, pentru că toți ne lovim de ele la un moment dat;
  • iar „nu am știut ” nu poate fi invocat în apărare!

Detalii trainer:

Pasionată de drept civil, Geanina DRIANtitular al Cabinetului de avocat Iași, acordă asistență juridică în cauze complexe privind raporturile de familie (divorț, cereri privind minorii, paternitate, pensie de întreținere), dreptul de proprietate (revendicări, grănițuiri), succesiuni și partaj, recuperări debite, asociații de proprietari sau litigii cu asiguratori, prescripție, executare silită, cât și în cauze comerciale și contracte.

Cooptând avocați colaboratori excelent pregătiți, Cabinetul de avocat Iași acoperă astfel și celelalte domenii principale ale dreptului.

Cum avocatura și-a ddepășit limitele fizice, în acord cu vremurile, Cabinetul Geanina DRIAN – avocat Iași este acum și Cabinet de avocat online, iar serviciile juridice pot fi accesate comod și eficient din orice colț al lumii.

Haide alături de noi să afli informații prețioase despre drepturile tale în ceea ce privește moștenirea! 😊

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!