Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?

Cum-sa-gestionam-stresul-in-preajma-sarbatorilor-de-iarna-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?


În data de 22.12.2020 a avut loc Webinarul Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Sărbătorile de Iarnă sunt o sursă majoră de stres. În acest an, se adaugă și stresul generat de pandemie. Acest stres poate fi gestionat foarte eficient cu ajutorul câtorva tehnici extrem de simple și de eficiente.

Vă așteptăm pe canalul nostru de YouTube, la webinarul Gratuit: Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?”, unde împreuna cu Florin Pasat, trainer și speaker, vom afla cum poate fi gestionat stresul într-un mod foarte eficient cu ajutorul câtorva tehnici extrem de simple și utile.


Cui i s-a adresat webinarul?

  • Persoanelor cu vârsta peste 30 de ani, angajate sau cu firmă proprie, care în ultimele două săptămâni ale anului au provocarea atingerii indicatorilor de performanță la job/firmă și care se pregătesc să petreacă Sărbătorile de Iarnă cu membrii familiei.

Cui nu i s-a adresat webinarul??

  •  Adolescenților, persoanelor care nu au de atins indicatori de performanță și care petrec Sărăbătorile de Iarnă cu gașca obișnuită de prieteni.

Descrierea detaliată a temei:

Participanții vor afla:

  • care sunt efectele pe termen scurt ale stresului asupra organismului?
  • care sunt efectele pe termen lung ale stresului asupra organismului?
  • care sunt TOP 5 surse externe de stres?
  • care sunt TOP 5 surse interne de stres?
  • Simptome ale stresului;

Cu ce au pleacat acasă cursanții?

  • 2 tehnici simple și eficiente pentru gestionarea stresului.

DESPRE TRAINER:

Florin Păsat este trainer și speaker din 2001. Începând inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale”. A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „crește oameni”.

De-a lungul timpului a vorbit în faţa a mai mult de 50.000 de persoane inspirându-i şi motivându-i să treacă la acțiune.
În anul 2012 a decis să combine experienţa acumulată în această perioadă cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!” (www.atrageabundenta.ro)

A acumulat expertiză în peste 5000 de sesiuni de coaching unu-la-unu, și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit.

Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie participanții la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin.

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.