Cum sa dezvolti o Echipa de Succes ?!

CUM-SA-DEZVOLTI-O-ECHIPA-DE-SUCCES-2-Seminarii-Gratuite-Fundatia-CCU

Cum să dezvolți o Echipa de Succes ?!


În data de 09.09.2021 a avut loc Webinarul  Cum să dezvolți o Echipa de Succes ?!,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Oare când începem un proiect, o lucrare, un program, etc., ne dorim o Echipa de Succes? Da! dar nu numai atunci. Oricând și oriunde avem nevoie de o astfel de echipă – la muncă, acasă, în comunitate, la voluntariat.
Cu ajutorul instrumentelor Points of You și a faciliatatorului Octavia Niekoop, în acest webinar, participanții vor descoperi un nou mod de abordare a lucrului în echipă.

Când începem un proiect, o lucrare, o nouă activitate sau un nou mod de lucru, avem o șansă să le cadram într-un mod nou, inovativ astfel încât să garantăm succesul activității viitoare. Cum ar fi dacă nu am mai consuma energie și nu ne-am mai ingrijoara pentru toate acele dinamici din echipa?

 • Cum facem concret acest lucru?
 • Și cum să îl facem astfel încât să garantăm succesul?
 • Mai mult, ce instrumente putem folosi astăzi în secolul digitalizării, într-un mediu VUCĂ lucrând deja cu echipe din generația Milennials sau Generația Y?

Dacă îți dorești și tu răspunsul la aceste întrebări, te invităm la Webinarul Gratuit: Cum să dezvolți o Echipa de Succes ?!”. Împreună cu Octavia Niekoop (Trainer Nivel 2, Points of You), te așteptăm pe canalul nostru de YouTube să îți însușești un nou mod de abordare în echipă, pe care îl poți aplica chiar de a doua zi.


Webinar-ul este pentru tine dacă:

 • Ești un profesionist care lucrează într-o echipă;
 • Conduci un proiect, un departament, un program, etc.
 • Ești antreprenor și îți crești echipa recrutând profesioniști;
 • Îți dorești un work-life balance;
 • Iți dorești să îți îmbunătățești relațiie personale și profesionale;
 • Ești un lider formal sau informal.

Cui nu i s-a adresat webinar-ul?

 • Nu se aplică 😊! Toți facem parte într-un fel sau altul dintr-o echipă.

Descrierea detaliată a temei

Obiectivele workshop-ului sunt următoarele:

 • Permite fiecărui participant să reexamineze și să redefinească abordarea sa proprie față de rolurile dintr-o echipă.
 • Oferă grupului de lucru posibilitatea de a folosi o metodă nouă prin care să crească eficiența echipelor printr-o mai bună comunicare.

În cadrul workshop-ului ne vom folosi de instrumentele certificate de la Points of You tocmai pentru a creea un cadru destins în care să împărtășim și să abordăm subiectele într-o manieră deschisă.

Points of You™ este o companie de top de training și dezvoltare profesională și personală ce creează instrumente profesioniste ce sunt utilizate atât la nivel individual cât și la nivel de grup/echipe de către traineri din întreaga lume.

Instrumentele Points of You™ sunt folosite în peste 150 de țări și sunt traduse în 11 limbi diferite. Printre companiile care le folosesc menționăm:

 • În România - Orange, BCR Erste, Unicredit, Unicef, Grup Renault, Concordia, NN, etc.
 • La nivel mondial: Intel, Google, PWC, L’Oreal, Cirque de Soleil, Wix, IKEA, NASA, etc

Metodă Points of YouTM  se bazează pe interacțiunea dintre emisfera dreaptă a creierului (intuiție & control emoțional) & emisfera stângă (logică și analiză) prin legăturile asociative dintre o fotografie, un cuvânt și situația pe care alegem să o explorăm.


Cu ce au pleacat acasă cursanții?

 • Cu un set de lucru (întrebări de cadrare și mindset) pe care îl pot folosi chiar de a doua zi.
 • Cu o capacitate mai mare de a aborda lucrul în echipă pe principiul win-win.
 • Cu o creștere și o înțelegere personală mai profundă față de dinamicile existente într-o echipă.
 • Cu o explorare pe zona profesională referitoare la: Unde mă aflu astăzi, aici și acum ?, vs. Unde îmi doresc să fiu în viitor, astfel încât să îmi ating obiectivele ?.

Detalii trainer - Octavia Niekoop

Fost Manager de Resurse Umane și co-fondator al Start-up-ului HighEdu, misiunea Octaviei este de a schimba atitudinile oamenilor prin instrumente de dezvoltare profesională și personală. Totul a început cu dorința de a avea un impact în creșterea conștientizării asupra comunicării defectuase din cadrul echipelor atât în corporații cât și în IMM-uri aflate în țările în curs de dezvoltare așa cum este și România.

Certificată Level 2 Practitioner în metoda de dezvoltare profesională Points of YouTM precum și în coaching sistemic, Octavia colaborează cu angajatori, instituții guvernamentale și educaționale în provocarea acestora de a-și crește angajații la un nivel mai înalt și de a aduce mai multă valoare în interiorul organizațiilor.

Inscriere Comunitatea CCU

Accesează link-ul de înscriere AICI!

Vrei să afli mai multe despre noi ? Suntem aici ca să ne contactezi.