Cum să conduci și cum să motivezi angajații din Generația Millennials

În data de 16 martie 2020 a avut loc Webinarul  Cum să conduci și cum să motivezi angajații din Generația Millennials,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Conducerea Generației Millennials vine cu provocări noi și o serie de particularități ce impun upgradarea leadershipului și a modului de comunicare.

Prin urmare, dacă ai o poziție de conducere (sau urmează să ai una), te așteptăm la webinarul Gratuit Cum să conduci și cum să motivezi angajații din Generația Millennials, unde împreună cu Gabriel Radu  - antreprenor și business coach, vei afla care sunt acele lucruri esențiale de care trebuie să ții cont, astfel încât să poți conduce și motiva Generația Millennials.

Cui i s-a adresat webinarul?

Acest webinar este destinat celor care conduc sau urmează să conducă echipe, precum și celor care își propun să evolueze profesional.

Cui nu i s-a adresat webinarul?

Acest webinar nu este potrivit pentru tine, dacă intenția ta este să cauți metode prin care să-ți manipulezi echipa sau urmărești să obții o poziție mai înaltă în organizație, dar fără să îți dezvolți mai întâi o fundație corectă în conducerea unei echipe.

Descrierea detaliată a temei

Adaptarea modului de conducere la Generația Millennials (cei care acum au între 25-40 ani) nu este opțională. De ce? Pentru că Millennials este generația care va schimba lumea actuală și o va schimba:

• în avantajul ei;
  • și după regulile ei.

Prin urmare, dacă ai o poziție de conducere (sau urmează să ai una), ori te adaptezi schimbărilor și evoluezi, ori scazi și atunci oamenii nu te vor mai urma ca lider.

Așadar, din  acest webinar vei afla:

• Cum să motivezi non-financiar angajații din Generația Millennials;
  • Cum să comunici și să te faci mai bine înțeles de către cei din Generația Millennials;
  • Top 5 acțiuni prin care să conduci mai ușor Generația Millennials;
  • De ce lipsa angajaților Millennials direcționează companiile spre faliment.

Cu ce au plecat acasă cursanții?

La final cursanţii vor şti:

• Cum să-şi motiveze non-financiar angajații din Generația Millennials;
  • Cum să comunice și să se facă mai bine înţeleşi de Generația Millennials;
  • Cum să Conducă mai ușor Generația Millennials;
  • De ce lipsa angajaților Millennials direcționează companiile spre faliment.

În plus, la finalul acestui webinar participanții vor primi că BONUS:

1. Prezentarea webinarului în format PDF;
  2. Un Instrument Profesional de Diagnosticare a Leadershipului în format PDF de 36 de pagini. Acest instrument te va ajută:
  • să identifici cauzele care determina apariția problemelor în echipa ta sau în firma ta;
  • să ai la dispoziție recomandările prin care poți diminua semnificativ cauzele care conduc la apariția problemelor;
  • să stabilești cele mai potrivite soluții prin care să crești semnificativ performanță ta și a echipei.

Detalii trainer

Gabriel Radu:

• Antreprenor;
  • Life & Business Coach;
  • Fondator la Programarea Succesului (un brand de dezvoltare personală și profesională);
  • Membru certificat JMT;
  • Autor al mai multor programe educaționale online precum: Leadership Mastery, Motivarea angajaților în companiile româneșți, Business Revolution, etc;
  • "Sunt peste 10 ani de când livrez programe de dezvoltare profesională în companii naţionale şi multinaţionale";
  • "Sunt peste 13 ani de când dezvolt echipe iar până în prezent am susţinut peste 4.000 de ore de coaching (atât în sesiuni individuale, cât şi de grup)".

Vrei să afli din timp despre webinariile GRATUITE organizate de Fundația CCU ?

Abonează-te acum prin formularul alăturat!

Upsss. Vă rugăm să încercați din nou!
Mesajul a fost trimis cu succes!

Abonare Newsletter CCU

Sunt de acord cu folosirea datelor menționate pentru înscrierea în programul de fidelitate și în scopul transmiterii informațiilor periodice de tip marketing, solicitând efectuarea comunicării prin următoarele canale: